Journal Man: Cool ideje za fotografiranje u paru


@elliebullen

Najljepši su trenuci oni koje provodite s najdražim ljudima. Smijeh, beskrajno dugi razgovori, ali jednako toliko uzbudljivi i ugodni. Zatim pogledi puni ljubavi i mnogo, mnogo uživanja, samo su neki detalji koji čine vrijeme provedeno s osobom koju volite toliko posebnim.

Kako biste zajedničko vrijeme ovjekovječili i pretvorili ga u vječnost, tu su fotografije koje će vas uvijek podsjećati na lijepe trenutke.

No, osim što vam je zasigurno važno da se s osmijehom na licu prisjećate trenutaka i vremena provedenog zajedno, jednako je ključno i da na tim fotografijama izgledate reprezentativno i da se na vašim licima ta sreća usitinu vidi.

Kompozicija i kreativnost fotografije su još neki važni detalji koji će učiniti da fotografije snimane u paru poželite objaviti na Instagramu ili njima upotpuniti policu ili zid u dnevnom boravku.

Ukoliko vam je ponestalo ideja, u nastavku donosimo nekoliko cool rješenja uz koje će vaše zajedničke fotografije biti baš poput onih iz magazina.


@freeoversea

Ljubav usred zapanjujućeg krajolika

Kada želite prikazati zapanjujući krajolik i obuhvatiti svu njegovu veličanstvenost, onda se zasigurno vaši izrazi lica neće najjasnije vidjeti, ali ono što možete postići ovakvim fotografijama jest prikazati zaustavljeni trenutak u vremenu i uklpiti vaše zajedništvo u prirodno okruženje koje samo za sebe priča priču.

Izražavajte ljubav rukama i nogama

To je jedan od najjednostavnijih krupnih planova. Usredotočite se na ruke i noge kako biste ih označili kao objekte fotografija. Na taj način, ljudi mogu shvatiti ključne točke na prvi pogled.

Držanje za ruke je najdraži način izražavanja ljubavi, lagano ili čvrsto držeći se za ruke, šetajući ulicama, gledajući borbe divljih mačaka, slušajući more…

@freeoversea

Fotografija silueta

Izrazite ljubav siluetama para koje gledaju jedna u drugu.

Najizravniji i entuzijastičniji način je uhvatiti zagrljaj i poljubac.

Poljubac i zagrljaj u veličanstvenom krajoliku koji želite zauvijek pamtiti mogu biti dragocjene uspomene.

Svjetlost može pretvoriti obične stvari u čarobne, osobito siluete pod pozadinskim osvjetljenjem.

U takvoj atmosferi, čak i jednostavne interakcije mogu snažno izraziti ljubav između para.

Prpošnost izletničke energije

Jedna od prednosti izleta je što se možete upustiti u avanturu sa svojim partnerom ili partnericom. Dok istražujete mjesto i uživate u svakoj zajedničkoj sekundi, iskoristite trenutak i zamolite nekoga da fotografira vaš spontani trenutak sreće.


@charlieandlauren_

Foto: Instagram, Unsplash
0