Journal Man: Čizme za ljubitelje košarke rezultat su suradnje Timberlanda i NBA-a

Journal Man: Čizme za ljubitelje košarke rezultat su suradnje Timberlanda i NBA-a

Nova kolekcija Timberland čizama idealna za ljubitelje košarke

Partnerstvo Timberlanda s NBA-om nastavlja se i ove sezone, i to s novom kolekcijom čizama u limited edition izdanju. Riječ je o čizmama prepoznatljivog Timberland stila. Sve čizme su vodootporne i dizajnirane u bojama NBA-a. Ovaj poznati brend obuće ovih je dana predstavio 4 nova modela: crvene Nubuck Rockets čizme, upečatljive plave i narančaste New York Knicks čizme, Philadelphia Field čizme i specijalno izdanje crnih Nubuck čizama s „East – Meets – West“ logom. Ova Timberland NBA kolekcija je namijenjena muškarcima i djeci.

Spoj košarkaške tradicije i Timberland kvalitete

Ukoliko ste se pitali kako izgledaju idealne čizme za ljubitelje košarke, onda je odgovor – zavirite u novu kolekciju čizama koje su spoj NBA tradicije te kvalitete i estetike Timberlanda. Iako će vam možda biti neobično vidjeti Tiberlandice u intenzivnim bojama, sa šarenim vezicama i upečatljivim natpisima, one su zapravo savršen poklon za strastvene navijače i sportaše koji izuzetno cijene NBA.

Timberland na svojoj web stranici ističe kako su se udružili  s NBA-om kako bi volontirali u zajednicama diljem svijeta (pogotovo u Americi) te kako bi naglasili važnost zajedništva i predanosti zajednici.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori