Journal Man: Slavni muškarci u čije ormare želimo zaviriti

Journal Man: Slavni muškarci u čije
ormare želimo zaviriti

Johannes Huebl

Glamurozni i sjajni svijet celebrity zvijezda, crvenih tepiha, rock koncerata na velikim pozornicama i blockbustera na filmskim platnima uvijek je vrvio odličnim modnim izdanjima u kojima smo pronalazili inspiraciju za svakodnevne kombinacije i savršene ideje za one najposebnije prilike. Iako su dosad it djevojke uvijek bile one koje su plijenile najviše pažnje svojim glamuroznim lookovima i besprijekornim modnim stilom iza kojeg se uvijek nalazio cijeli niz suradnika i stilista, modnih dizajnera ili brendova, muškarci iz celebrity svijeta plijene sve više pažnje svojim odličnim modnim odabirima.

CELEBRITY MUŠKARCI S BESPRIJKORNIM MODNIM STILOM

Daleko od klasičnog i očekivanog, popularni glumci, pjevači i poznata lica iz svijeta mode odvažno se poigravaju najnovijim modnim trendovima i spajanjem naizgled nespojivog kako bi stvorili kombinacije na kojima im mogu pozavidjeti i mnoge modno osviještene žene.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @harrystyles

Jednostavni modeli klasičnih krojeva i neutralnih boja nekad su bili omiljeni izbor poznatih muškaraca iz Hollywooda i showbiznisa za sva javna pojavljivanja. Ipak, svijet se u posljednjih dvadesetak godina bitno promijenio, s sve veća popularnost žutog tiska i paparazzo fotografija otkrila nam je što naša omiljena poznata lica rade i nose u svoje slobodno vrijeme. U prvi plan tada su došle street style kombinacije koje su otkrile neko novo lice poznatih muškaraca i prešle granice jednostavnog crnog odijela. Ubrzo, celebrity muškarci su baš poput poznatih žena iz celebrity svijeta spojili street style stil sa svečanim komadima za formalna događanja i kreirali zanimljive kombinacije s modernim pomakom koje su plijenile pažnju na svakom crvenom tepihu.

Od cvjetnih odijela i ležernih favorita do zanimljivih komada nakita i modela cipela, modni stil poznatih muškaraca sve je bolji i zanimljiviji, a nova lica iz filmskog, glazbenog i modnog svijeta bez sumnje su donijela ono potrebno osvježenje. U nastavku donosimo izbor sedam poznatih muškaraca čije kombinacije redovito pratimo i u čije bismo ormare rado zavirili.

HARRY STYLES

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @harrystyles

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @harrystyles

RYAN GOSLING

JOHANNES HUEBL

PHARRELL WILLIAMS

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Pharrell Williams (@pharrell)

JON KORTAJARENA

TINIE TEMPAH

JARED LETO

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Gucci (@gucci)

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori