Journal Man: Upoznajte blogera koji je super inspiracija za modu, putovanja i zdrav život

Journal Man: Upoznajte blogera koji je super inspiracija za modu, putovanja i zdrav život

U današnjoj rubrici Journal Man predstavljamo britanskog influencera, blogera i dizajnera koji osim što predstavlja inspiraciju kada je u pitanju zdrav, sportski život, muška moda, putovanja, on je vrlo dobar primjer kako se kreativnost može pretočiti u unosan posao. Riječ je o Carlu Thompsonu, koji je na društvenim mrežama poznatiji pod pseudonimom @hawkinsandshepherd, a to ime nosi i njegov modni brend.

Posebno je zanimljivo što na njegovom blogu možete pronaći toliko zanimljivog i raznovrsnog sadržaja, da uopće ne čudi što je u svijetu influencera njegov blog nosi epitet “lifestyle enciklopedije”. Bilo da vas zanimaju putovanja i preporuke za najuzbudljivija, skrivena mjesta na Baliju ili ste više tip koji voli proučavati kavu, ili želite saznati kako se nositi sa stresom ili ste pak u potrazi za modnom inspiracijom, ovdje ćete pronaći sav sadržaj koji vam je potreban.

Carl je pokrenuo modni brend koji osvaja sve brojniju publiku

Ono što dodatno inspirira u Carlovoj priči jest njegova hrabrost i poduzetnički impuls. Napustio je pristojno plaćen posao i nakon što je shvatio da ga tečaj šivanja i krojenja koji je pohađao usrećuje, odlučio je slijediti svoje snove. Mučilo ga je što pri kupovini odijela i košulja uvijek nešto nedostaje pa se okrenuo pronalasku idealnog kroja košulje po svom ukusu. I nakon toga se posve posvetio tekstilnoj industriji i osnovao svoj modni brend- Hawkins&Sheperd koji iz godine u godinu raste, a sada broji već 9 godina djelovanja.

U ponudi možete pronaći razkičite modele košulja, remene koji su posebno dizajnirani i prilagođeni svakom klijentu te modne dodatke, a sve je ručni rad.

Klasičan i profinjen stil

Carlov stil je klasičan, čist, a sve što nosi je skladno krojeno. Od materijala preferira kašmir u zimskim mjeseima, a ljeti lan pa je u prvom planu udobnost i jednostavnost, što savjetuje svima koji od njega traže stilske savjete.

Zavirite u Carlov blog i inspirirajte se mnoštvom zanimljivog sadržaja koji donosi.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori