Journal Man: Bruno Mars je kreirao funky kolekciju za Lacoste

Journal Man: Bruno Mars je kreirao
funky kolekciju za Lacoste

Celebrity zvijezde oduvijek su bile najbolji ambasadori modnih kuća, dizajnera i brendova. Na crvenom tepihu i filmskom platnu, na pozornici ili uličnoj modnoj pisti, poznata lica iz svijeta Hollywooda i showbiznisa uvijek plijene pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Razlog je to zbog kojeg su poznate modne kuće, dizajneri i brendovi uvijek usko surađivali s popularnim glumcima, pjevačima i poznatim osobama. Osim kao ambasadori poznatih modnih imena i zaštitnih lica u modnim kampanjama, zvijezde hollywoodske i showbiznis scene sve češće se nalaze i u ulozi gostujućih dizajnera.

Model Gigi Hadid dizajnirala je čak nekoliko kolekcija za modni brend Tommy Hilfiger, Beyonce se spojila s adidasom kako bih pokrenula brend Ivy Park, a Drake je krajem prošle godine predstavio svoju kolekciju NOCTA nastalu u suradnji sa sportskim brendom Nike. Probranoj ekipi stylish zvijezda koje su dobile priliku kreirati kolekciju za veliku modnu kuću ovog se proljeća pridružuje pjevač Bruno Mars.

Talentirani glazbenik od samog se početka isticao svojih prepoznatljivim modnim stilom. Modne kombinacije s retro prizvukom i funky predznakom osigurale su mu mjesto među najbolje odjevenim muškarcima na svijetu, ali i suradnju s poznatom modnom kućom Lacoste.

Bruno Mars za Lacoste

Brojni modni brendovi već su pokušavali ostvariti suradnju s Brunom Marsom. Kreativna direktorica modnog brenda Lacoste, Louise Trotter, jedina je koja je bila uspješna. “Louise me nazvala i molila”, našalio se Mars, dodajući da je zapravo bio veliki obožavatelj Lacosteova odrastanja. “Ako ste imali tog krokodila na prsima, to je nešto značilo”.

U kreiranju kolekcije za Lacoste, Bruno Mars imao je potpunu slobodu. Kada je prije otprilike godinu dana započeo proces kreiranja kolekcije, Bruno Mars pronašao je alter ego kako bi mu pomogao razmišljati poput dizajnera. Sanjao je Rickyja Regala, izuzetno naprednog čovjeka s pogledom na dizajn. Linija nazvana Lacoste x Ricky Regal sada služi kao prikaz onoga što Mars misli da bi nosila ova druga verzija njega samog. „Bilo je sjajno upoznati i Brunu i Rickyja; Ne znam koga zapravo bolje znam “, izjavila je Trotter, dok Mars dodaje: “Htio sam da se osjeća kao da je, tko god je ta osoba, najcool momak na zabavi. Ne trudi se previše. Jednostavno se osjeća dobro.”

Lacoste x Ricky Regal kolekcija dostupna je od 5. ožujka. Više o kolekciji otkrijte ovdje.

Učitati još
Zatvori