Journal Man: Britanski brend satova inspiriranih zrakoplovstvom

Journal Man: Britanski brend satova
inspiriranih zrakoplovstvom

Kako opisati i objasniti čovjekovu želju za razvojem, da ide naprijed – brže, dalje, više – naprosto da leti? Odgovor je: AVI–8. Ovaj britanski brend je 2012. godine nastao kao rezultat suradnje najboljih pilota, inženjera, dizajnera i renomiranog proizvođača satova Solar Time Ltd.

Inspiracija je proizašla iz zrakoplovstva, a priča o AVI–8 je uspješna kombinacija vrhunskog dizajna, detalja i strasti. Njihovi jedinstveni i moćni satovi odaju počast povijesti vojnog zrakoplovstva, pilotima i kultnim avionima. A baš kao što je korištenjem najboljih materijala i resursa stvoren niz aviona koji su ispisali povijest, tako je svakoj AVI-8 kolekciji zajedničko da podsjeća na svaki od njih.

Naime, kolekcije nose imena po povijesnim vojnim avionima; Hawker Hurricane, Hawker Harrier II, Hawker Hunter i Lancaster Bomber. Stoga je svaka AVI–8 kolekcija ujedno i posebna priča. Moderan ili pomalo retro dizajn, jednostavne podloge ili neobični detalji, tople zemljane ili pak vojničke boje, vintage ili industrijski, urbani stil – odaberite sami, zagrebite u povijest i dostignite nedostižno! Poletite uz AVI-8!

Radi se o novom britanskom brendu satova koji je nedavno stigao u ponudu Watch Centra i satovi.com.

Foto: Watch Centar

Učitati još
Zatvori