Journal Man: Najslađi božićni puloveri za parove

Journal Man: Najslađi božićni
puloveri za parove

Pull & Bear božićni puloveri za parove 2020.

Blagdanska sezona, iako drugačija od onih prethodnih, i ove će nam godine donijeti onu čarobnu atmosferu zbog koje je toliko volimo, druženje s obitelji i prijateljima uz domaće kolače i šalicu kuhanog vina, sezonu darivanja i sve one stare i nove običaje koji će svaki blagdanski dan učiniti još čarobnijim i posebnijim. Jedan od običaja koji nećemo preskočiti ni ove blagdanske sezone je nošenje luckastih pulovera. Popularno zvani ugly Christmas sweaters, puloveri i dolčevite ukrašeni božićnim motivima i duhovitim natpisima odjevni su komad koji u svaku zimsku garderobu unosi dašak blagdanske čarolije.

Svoju popularnost ružni božićni puloveri mogu zahvaliti božićnim filmskim klasicima. Njihova popularnost ubrzo je prešla granice filmskog platna i malih ekrana. Iako su u devedesetima gotovo iščeznuli, dvijetisućite su ih ponovno vratile – raskošnije i luđe no ikad.

Nakon pregleda prvih modela božićnih pulovera, danas vam donosimo pogled na najslađu mini kolekciju božićnih pulovera posvećenu parovima.

Božićni puloveri za modno usklađene blagdane

Ugly Christmas Sweathers nisu zaobišli ni muške kolekcije, a nama najslađa ona je s potpisom high street brenda Pull & Bear. Uz nekoliko muških božićnih pulovera, Pull & Bear predstavio je i posebnu kolekciju božićnih pulovera za sve modno usklađene parove.

Pull & Bear mini kolekcija božićnih pulovera za nju i za njega donijela je četiri vrckasta pulovera. Ukrasili su ih božićni motivi poput sobova, pahuljica i jelki te prepoznatljivi Stranger Things i Rick & Morty likovi i motivi koji će biti savršeni izbor za sve parove koji. osim što vole nositi isti pulover, vole gledati iste serije.

Cijena pulovera je između 199.90kn i 249.90kn, a pronaći ih možete na pullandbear.com.

Pull & Bear božićni puloveri za parove 2020.
Pull & Bear božićni puloveri za parove 2020.
Pull & Bear božićni puloveri za parove 2020.
Pull & Bear božićni puloveri za parove 2020.

Foto: Pull & Bear

Učitati još
Zatvori