Journal Man: Bez ovih uređaja život modernog muškarca je nezamisliv

Journal Man: Bez ovih uređaja život
modernog muškarca je nezamisliv

Jasno je da su potrošački trendovi tu ne samo kako biste njegovali stil koji želite istaknuti već kako bi vam u isto vrijeme olakšali život. Ubrzan način života, brojne obveze, putovanja i zadaci s kojima se tijekom dana suočavate nameću potrebu i za korištenjem uređaja za što efikasnije, brže i jednostavnije suočavanje sa svim izazovima koji su pred vama.

Ranije su se informacije mnogo sporije širile i obrađivale dok je danas sve dostupnije i svedenije pa tko ne bi obožavao tehnologiju.

Tehnološke inovacije pojednostavit će svakodnevne aktivnosti i učiniti život jednostavnijim. Ipak, i dalje je tu doza barem male satisfakcije kada se pred vama nađe novi elektronički ljubimac, a razlog je – čista ljubav.

Sve ono o čemu ste maštali kao djeca gledajući Zvjezdane staze i ostale znanstveno – fantastične filmske uspješnice sada postaje stvarnosti. Još samo da u širu upotrebu krene i teleporter i svijet će postati znatno ljepšim mjestom za život. Do tada, vrijedilo bi razmisliti koji se od trenutno dostupnih uređaja na tržištu uklapaju u vašu dnevnu rutinu.

Znamo da posjedujete impresivnu kolekciju uređaja pa smo napravili popis svih onih najomiljenijih bez kojih je gotovo nemoguće zaključiti tekuću godinu. Imate li ih sve?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phil Cohen (@thepacman82) on

Laptop

Suvišno je naglašavati esencijalnost ovog uređaja. Laptop je mobilni ured, središte komunikacije, igraća konzola, spremište, glazbeni studio i još štošta što vam padne na pamet. Zato je važno sa sobom imati uvijek pouzdan laptop koji će vam olakšati sve radne podvige, ali i omogućiti da izrazite svoju kreativnost, da komunicirate s dragim ljudima i dobro se zabavite.

 

Apple MacBook Pro

Pametni telefon

Možete li zamisliti dan bez pametnog telefona? On u sebi objedinjava sve druge uređaje koji vam olakšavaju život i čine ga ljepšim. Kada ste u žurbi i nemate mjesta i vremena sa sobom ponijeti kameru, laptop ili igraću konzolu u ovom malom čudu tehnologije sve je pohranjeno. Uz njega se budite, prikupljate i dijelite informacije, uz njegovu pomoć snimate, fotografirate i obrađuje foto i video sadržaj. Osim toga, uz sve naprednije mobilne aplikacije, možete s lakoćom pripremiti i prezentacije koje vam trebaju za važne sastanke, a i budite sigurni da kada vam je pametni telefon pri ruci uvijek ćete biti informirani na vrijeme o svim novostima. Notifikacije, poruke i e-mailovi stižu u sekundi, a vi možete reagirati  i na krizne situacije u sekundi.

Zato vam je zasigurno važno da pored sebe uvijek imate kvalitetan pametni telefon s pouzdanom baterijom, kvalitetnom kamerom i memorijom koja vas neće iznevjeriti kada vam je najpotrebnije.

Apple iPhone XS Max

 

 

DSLR kamera

DSLR kamera nije nužno bitan gadget za sve ljude, ali je neophodno sredstvo za ljude koji rade s bilo kojom vrstom modernih medija.

Najbolji DSLR fotoaparati su brzi, pouzdani, optimalni i kompatibilni. Iz ovog vrhunskog gadgeta za muškarce očekujte razlučivost i sjajne karakteristike poput ekrana osjetljivog na dodir. Neki čak dolaze s ugrađenim WiFi uređajem, što znači da čak i ne morate prebacivati kartice za pohranu da biste na računalu prikazali slike ili videozapise.

Kada kupujete fotoaparat DSLR, obratite pažnju otvor za svjetlo – aperture, brzinu zatvarača – shutter speed, rezoluciju, ISO i kompatibilnosti leća. Ako trebate savladati osnove, pogledajte tutorijale za početnike je moguće lako i brzo pronaći na internetu. Youtube će biti dobar izvor informacija – za početak.

Canon EOS M50 Mirrorless Camera Body

 

 

Prijenosni punjač baterije

Prijenosni punjač baterije možda na prvi pogled ne djeluje kao uređaj kojega mora imati baš svaki muškarce sve dok izađete iz kuće ili ureda na duže vrijeme, a vaša se baterija na mobitelu isprazni, vu nemate gdje napuniti baterije, a morate obaviti važan razgovor.

Ovaj praktičan izum postaje bitan kao i svi drugi vaši najdraži uređaji, ako ne i više.

Najbolje se opremite bežičnim punjačem kako biste izbjegli najgore scenarije.

ANKER PowerCore II Elite

 

 

Slušalice s izoliranjem buke

Ovakve slušalice izgledaju vrlo sofisticirano i profinjeno, a zvuk koji iz njih izlazi je savršen. Ove slušalice će izolirati svu buku i različite druge audio smetnje koje dopiru iz izvanjskog svijeta, a vi ćete moći uživati isključivo u glazbi. Osim što imaju odličan i kvalitetan zvuk, ove slušalice su vrlo udobne pa neće doprinijeti glavobolji. Uz njih ćete također moći obaviti sve važne pozive bez da se pitate jeste li dobro čuli sugovornika. Stoga, ovakve slušalice su idealne za moderne muškarce koji su vječno u pokretu, cijene glazbu  i odgovorni prema svojim suradnicima, klijentima i dragim osobama.

 

Bose – Noise Cancelling Headphones

Hard Drive

U modernim vremenima vaš privatni i digitalni život postali su jedno. Toliko informacija koje se gomilaju iz dana u dan potrebno je pohraniti na sigurno. Kako biste osigurali sve svoje važne dokumente, ali i zabavni sadržaj, fotografije, video materijale i planove, memorija na vašem računalu neće biti dovoljna. Ne samo jedan već nekoliko Hard Drive – ova bit će potrebno za vašu osobnu zbirku podataka. Kad bolje promislite, jeste li uistinu za sve što vam je važno napravili backup?

HP 1 TB Wired External Hard Disk Drive

 

Igraća konzola

Čovjek ne može biti sretan ukoliko ne zadrži dijete u sebi. Zar ne? Kao bijeg i predah od svakodnevice i pretrpanog rasporeda dobro je ponekad priuštiti si uživanje uz omiljene video igre. Pritom zasigurno nešto novo naučite, potičete maštu, razvijate vještine koje niste ni znali da ih posjedujete…

 

Sony PlayStation 4 1TB Slim Gaming Console

Dron

Još jedna super zanimljiva “igračka” novog doba. U posljednje vrijeme ovo je najpoželjniji poklon za muškarce. No, pravi znalci kreirat će potpuno fascinantne snimke uz pomoć ovih kreativnih letjelica. Istražite koji model je idealan za vas i spojite avanturista i umjetnika u sebi.

 

DJI Phantom 4 pro

Foto: Instagram, Pexels, DJI, Sony, HP, Apple, Canon, Anker, Bose

Učitati još
Zatvori