Journal Man: Pet najprodavanijih beauty proizvoda s potpisom Toma Forda

Journal Man: Pet najprodavanijih beauty
proizvoda s potpisom Toma Forda

@magic_fox

Tom Ford sa svojim profinjenim pečatom utkanim u sve što kreira, osvojio je srca ljubitelja fine estetike i provjerene kvalitete u cijelom svijetu. Jednako ga vole i muškarci i žene, bilo da je riječ o odjevnim komadima, modnim dodacima ili pak beauty proizvodima.

Pregledali smo njegovu stranicu i uvjerili se koji su od beauty proizvoda za muškarce nezaobilazni u kupaonicama poštovatelja ovog talentiranog modnog kreatora. U nastavku smo izdvojili pet najprodavanijih beauty proizvoda s potpisom Toma Forda.

Tom Ford Intensive Mud Mask

Hidratantna maska poželjan je dodatak svakoj rutinskoj njezi. Idealan za uporabu jednom tjedno, ovaj tretman na bazi gline osmišljen je kako bi kontrolirao lučenje sebuma, dajući vašoj koži zdrav sjaj i revitaliziran osjećaj. Hidratantna i pročišćavajuća maska od gline odgovara umornoj koži.

Tom Ford Intensive Purifyng Mud Mask

Tom Ford Oud Wood Deodorant Stick

Klasični miris koji svakodnevicu pretvara u opuštenu zonu uživanja. Pouzdan u stresnim situacijama, u isto vrijeme snažan i nježan, ovaj deodorant će vam osigurati osvježenje tijekom višesatnih aktivnosti. Njegova parfemska inačica također je neodoljiva i nalazi se na ovom popisu najprodavanijih beauty proizvoda s potpisom Toma Forda.

Tom Ford Oud Wood Deodorant Stick

Tom Ford Purifying Face Cleanser

Pjenušavi gel koji je postao omiljeni beauty proizvod muškarcima iz cijelog svijeta i svih generacija pruža osjećaj energičnosti i čistoće. Hidratizira kožu i osvježava je pa pruža osjećaj glatkoće i kožu meku poput baršuna.

Tom Ford Purifying Face Cleanser

Tom Ford ulje za bradu

Ulje za bradu s mirisom vanilije i duhana pružit će vam muževan osjećaj dotjeranosti i ugode. Ulje jojobe, hranjiva pšenica, badem, drvenasti podtonovi izmiješani s vanilijom i duhanom posebno su omiljena kombinacija kod muškaraca koji cijene profinjenost i eleganciju.

Tom Ford ulje za bradu

Tom Ford Oud Wood parfem

Riječ je o prepoznatljivom mirisu koji ostavlja profinjen i upečatljiv dojam ugode. Namijenjen je i ženama i muškarcima. Miris prepun drvenastih tonova simbolizira povjerenje, samopouzdanje i čežnju. Uvodni tonovi nude svježi miris vetivera i ambre. Prožimaju se pikantne nijanse papra i kardamona. Bogata baza parfema Oud Wood spaja toplo agar i sandalovo drvo, koje obogaćuje vanilija. Parfem prepun toplih tonova drva pruža osjećaj udobnosti i mekoće.

Tom Ford Oud Wood

Foto: Instagram Tom Ford

Učitati još
Zatvori