Journal Man: Nove Apple AirPods Pro slušalice mogu uklanjati buku iz okoline

Journal Man: Nove Apple AirPods Pro slušalice
mogu uklanjati buku iz okoline

Apple je u ponedjeljak predstavio nove bežične slušalice naziva AirPods Pro.

Slušalice AirPods Pro imaju osvježeni dizajn pa dolaze s tri veličine silikonskih umetaka za udobnije nošenje i stabilnije ležanje u uhu. Imaju poseban softver koji vam govori jeste li stavili prevelike ili premale nastavke, a preporučit će vam jednu od tri veličine.

Najvažnija značajka ovih slušalica je dugoočekivana aktivna tehnologija umanjenja vanjske buke. To se postiže pomoću dva mikrofona i naprednog softvera. Prvi mikrofon smješten je izvana i služi za detektiranje i eliminiranje zvukova iz okruženja, dok je drugi smješten unutar uha i detektira buku koja je prošla kroz prvu barijeru te omogućuje njezino umanjenje. Apple tvrdi da slušalice 200 puta u sekundi prilagođavaju signale vanjskoj buci. Ako ipak morate čuti nešto iz okoline, a ne želite slušalice micati iz ušiju, možete aktivirati mod transparentnosti koji omogućava samo djelomično eliminiranje buke, odnosno preko slušalica se reproducira samo dio zvukova iz okoline.

Kao i dosadašnje verzije, AirPods Pro dolaze s kutijicom s mogućnošću bežičnog punjenja. Autonomija slušanja je pet sati, odnosno 4.5 sati u režimu s aktivnom supresijom buke. U prodaji su od 30. listopada po cijeni od 249 dolara u SAD-u.

Foto: Apple

Učitati još
Zatvori