Journal Man: Cool modni brend za kojeg će htjeti znati svi muškarci

Journal Man: Cool modni brend za kojeg će
htjeti znati svi muškarci

Apoint brand

@alohaporras

Pojava blogova i društvenih mreža bitno je promijenila svijet medija, ali i stvorila neke nove zvijezde koje su kreiranjem originalnog sadržaja s vrlo osobnim pristupom iz godine u godinu skupljale sve više pratitelja. S impresivnim brojem  followera, nove zvijezde koje su svoje mjesto pronašle na platformama poput blogova, YouTubea i Instagrama imale su sve više utjecaja koji je brzo prešao granice njihove publike. Brojni pratitelji i novostečeni utjecaj bili su oni najveći razlozi zbog kojih su influenceri imali prilike raditi na sve više zanimljivih projekata, kako u suradnji s poznatim modnim, beauty, lifestyle  i gastro brendovima, tako i na onim vlastitim. Svoj status lifestyle influencera iskoristio je i Alejandro Porras i pokrenuo vlastiti modni brend Åpoint koji polako, ali sigurno osvaja svijet muške mode.

ÅPOINT – MUŠKA MODA U NAJBOLJEM IZDANJU

Åpoint je novo ime na modnoj sceni koje donosi mušku modu u onom najboljem izdanju. Iza novog modnog brenda kojeg će obožavati svi muškarci nalazi se ideja kreiranja onih ključnih odjevnih komada i modnih dodataka u svakom muškom ormaru koji će se istovremeno isticati besprijekornim krojevima, kvalitetom izrade i cijenama pristupačnim širokoj publici.

Apoint brand

@alohaporras

Umjesto kreiranje kolekcija koja obuhvaćaju sve ključne komade u muškom ormaru, Alejandro Porras odlučio se za drugi pristup koji reflektira njegovu posvećenost kreiranju kvalitetnih modela koje krasi besprijekornost krojeva. Prve kolekcije brenda Åpoint usmjerene su na kreiranje savršene muške košulje i savršenog para muških cipela u nekoliko različitih modela.

Nakon zimske kolekcije koja je naglasak stavila na klasične muške košulje te cipele i čizme, najnovija kolekcija koja za nekoliko dana stiže u online shop donosi njihovo proljetno izdanje – košulje od laganog i finog pamuka te mokasinke od najfinije talijanske kože.

Apoint brand

@apointbrand

Osim osnivača brenda koji je ujedno i njegov najbolji ambasador, Åpoint modeli polako osvajaju i mušku modnu scenu te modne influencere koji donose odlične outfit ideje za svaki do modela. U nastavku donosimo nekoliko odličnih kombinacija i najbolje modele, a više o brendu i cijelu novu kolekciju iz koje već možete rezervirati svoje omiljene modele uz pomoć pre-order opcije na službenoj stranici brend otkrijte ovdje , a sve novosti možete pratiti na službenom Instagram profilu @apointbrand.

Apoint brand

@apointbrand

Apoint brand

@apointbrand

Apoint brand

@nachoyanes88

Apoint brand

@apointbrand

Apoint brand

@vittoriociu

Apoint brand

@apointbrand

Apoint brand

@apointbrand

Apoint brand

@apointbrand

Apoint brand

@apointbrand

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori