Journal Man: Minimalistički i elegantan nakit za moderne muškarce

Journal Man: Minimalistički i elegantan
nakit za moderne muškarce

Alex Orso muški nakit

Nakit nije nešto što možemo često vidjeti na muškarcima. Izuzev vjenčanog prstenja i ponekog lančića, mnogi muškarci izbjegavaju nakit jer smatraju da je on rezerviran isključivo za žene te misle da će s njim izgledati preupadljivo i kičasto. Međutim, dobro odabran nakit može vam pomoći da svom stilu date osobnost te svaku kombinaciju podignete na višu razinu. To ćete najlakše postići odabirom jednostavnog, elegantnog nakita s modernim pomakom kakvog možete pronaći u kolekciji britanskog brenda Alex Orso.

Decentan i minimalistički Alex Orso nakit lišen je suvišnih detalja te je svaki komad zamišljen da se nosi zasebno. Materijali korišteni za izradu nakita, poput 22-karatnog zlata, srebra i rutenija, odabrani su zbog svoje rafinirane kvalitete koja nakitu daje element luksuza. Neki komadi u kolekciji dodatno su ukrašeni dragim i poludragim kamenjem koje u nakit unosi dozu boje i teksture te nadopunjuju suptilne metalne tonove.

Alex Orso muški nakit 2

Elegantni komadi koji redefiniraju muški nakit

U kolekciji možete pronaći jednostavne narukvice koje su možda najbolji komad za uvođenje nakita u vaše kombinacije jer ih zbog njihovog dizajna možete bez problema staviti i skinuti kad god to poželite. Uz to, ove narukvice elegantna su alternativa glomaznim muškim satovima kakve često viđamo. Međutim, najzanimljiviji komadi Alex Orso nakita definitivno su lančići s privjescima koji su neobičnog dizajna, ali se pridržavaju minimalističke estetike brenda. Jednostavnog dizajna u kombinaciji s neočekivanim teksturama i oblicima, ovi lančići odlično će se uklopiti u casual kombinacije s običnim T-shirtom, ali i u one nešto formalnije.

Suvremene i jednostavne narukvice i lančiće koji redefiniraju muški nakit možete kupiti na online shopu brenda, a u nastavku smo izdvojili neke od najzanimljivijih komada.

Nakit

Alex Orso muški lančić od zlata
Alex Orso muška narukvica od zlata 3
Alex Orso muški lančić od zlata 2
Alex Orso muška narukvica od zlata 2
Alex Orso muški lančić od zlata 3
Alex Orso muška narukvica od zlata
Alex Orso muški lančić od zlata i rutenija
Alex Orso muški lančić od rutenija
Alex Orso muški lančić od rutenija 2
Alex Orso muška narukvica od srebra
Alex Orso muški lančić od srebra
Alex Orso muška narukvica od srebra 2
Alex Orso muška narukvica od srebra 3

Foto: Alex Orso

Najčitanije

Učitati još
Zatvori