Journal Man: adidas i Prada predstavili su novo poglavlje održive mode

Journal Man: adidas i Prada predstavili su
novo poglavlje održive mode

adidas i Prada udružili su se u treću zajedničku suradnju slaveći bezvremenski dizajn i zagovarajući svijest o budućnosti. Ova posebna kolekcija spaja Pradino stručno umijeće s adidasovom neusporedivom linijom sportske odjeće.

Obje marke slijede zajedničku predanost održivom razvoju uz korištenje Re-Nylona, ​​revolucionarnog materijala stvorenog recikliranjem plastičnog otpada prikupljenog iz oceana, ribarskih mreža i otpada od tekstilnih vlakana. Ta ista održiva vlakna utkana su u novu kolekciju adidas x Prada Re-Nylon.

Novo poglavlje održive mode

Odvažni i profinjeni komadi nose neporeciv DNK i adidasa i Prade, slaveći bezvremenski Pradin šešir i kultne tenisice adidas Originals Forum u High i Low varijanti. Crno-bijeli komadi dizajnirani su s adidasovim zaštićenim trima prugama i simboličnom Pradinom trokutastom pločicom. Suradnja nudi asortiman obuće, odjeće i modnih dodataka.

adidas i Prada nastavljaju pomicati granice ukorjenjujući svoju najnoviju kolekciju u održive prakse. Stvaranje nečega novog od nečega što već postoji jedna je od boljih metoda suočavanja s problemom globalnog tekstilnog otpada.

Kolekcija se rasprodala u trenu, ali će zato nove ponude biti dostupne u Prada trgovinama i online. Ne zaboravite preuzeti adidasovu Confirmed aplikaciju kako biste među prvima pristupili ekskluzivnim izdanjima poput ovog.

Foto: Prada

Učitati još
Zatvori