Journal Man: Jedan par tenisica koje možete nositi uvijek i svuda

Journal Man: Jedan par tenisica koje
možete nositi uvijek i svuda

@rawmeyn

U garderobi svakog muškarca nalazi se nekoliko modela tenisica – tenisice za trening i tenisice za grad, tenisice za ležerni look i tenisice koje odlično izgledaju u formalnijim odjevnim kombinacijama. U potrazi za najboljim tenisicama, dva najveća izazova su pronaći tenisice za hladne dane i pronaći tenisice u kojima je možete baš sve. Popularni sportski brenda adidas na ova je izazova odgovorio jednim privlačnim modelom.

adidas Terrex Free Hiker su tenisice kreirane za planinarenje, ali vizualno dovoljno lijepe i efektne da ćete, poput brojnih muškaraca koji se nalaze na listi njihovih obožavatelja, nositi i na gradskim ulicama. Što adidas Terrex Free Hiker model ističe kao savršeni zimski model tenisice za sve avanture u prirodi, ali iza šetnju gradskim ulicama?

adidas Terrex Free Hiker tenisice

adidas Terrex linija popularna je među onima koji se bave planinarenjem ili velik dio svog slobodnog vremena provode u prirodi. U središtu Terrex linije uvijek se ističu cipele kao jedan od najvažnijih dijelova opreme svakog avanturista. U posljednjih nekoliko kolekcija, adidas Terrex linija ponudila je nekoliko odličnih modela tenisica, cipele i čizama, no nijedan model nije izazvao toliko pažnje koliko je to uspjelo najnovijem modelu iz linije – adidas Terrex Free Hiker tenisicama. Na prvi pogled, adidas Terrex Free Hiker tenisice su još jedne cool tenisice. No, vrlo brzo, iza privlačnog dizajna, pronaći ćete funkcionalnost u svakom detalju. U potpunosti vodootporan zahvaljujući materijalu izrađenom od reciklirane plastike iz oceana i povišenom kroju, ovaj adidas model idealan je za sve vremenske prilike. Osim što su vodootporne i tako najbolji izbor za kišne i snježne dane, ove adidas tenisice ističu se stabilnim Continental gumenim potplatom te posebnim jastucima koji uz pomoć posebne tehnologije ostvaruju nevjerojatnu lakoću svakog koraka.

Hit model s adidas potpisom dolazi u nekoliko različitih kombinacija boja koje možete pronaći ovdje, a kako izgledaju izbliza i iz svakog kuta pogledajte u nastavku.

adidas Terrex Free Hiker cipele
adidas Terrex Free Hiker cipele

Foto: Instagram, adidas

Učitati još
Zatvori