Journal darivanje: Mister Mot vam daruje bijele muške tenisice brenda Boggi Milano

Journal darivanje: Mister Mot vam daruje bijele muške tenisice brenda Boggi Milano

Odbrojavanje do Valentinova definitivno je krenulo, a kao jednu od adresa na kojoj ćete pronaći savršeni poklon za omiljenog muškarca u svom životu jučer smo vam predstavili Mister Mot.

Na adresi Gundulićeva ulica 15, prije pet godina otvorio se Mister Mot, multibrand store za moderne muškarce koji je brzo postao jedna od najboljih i najpopularnijih modnih adresa Zagrepčana, ali i brojnih muškaraca koji bi se u Zagreb vraćali upravo kako bi u Mister Motu obavili svoj sezonski shopping ili pronašli najbolje modele za posebne prilike.

Mister Mot

Uz elegantna odijela formalnog izgleda, i casual elegancija je pronašla svoje mjesto u Mister Motu. Potvrdili su to i prvi modeli iz proljetnih kolekcija koji su već stigli u Mister Mot, a koji će oduševiti svakog muškarce i istaknuti se kao savršeni početak garderobe za proljetnu sezonu.

Povodom Valentinova, Mister Mot vas daruje genijalnim poklonom koji predstavlja casual eleganciju u pravom smislu riječi. To su klasične bijele tenisice renomiranog talijanskog brenda Boggi, koje će upotpuniti brojne muške kombinacije.

Journal x Mister Mot darivanje

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @mistermot_official Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 12. veljače 2022. u 20 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika.

Update: Sretan dobitnik je @2foodies1world – čestitamo!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori