Journal Man: Nova kolekcija Biobaza Jajopera spremna je za Movember

Journal Man: Nova kolekcija Biobaza
Jajopera spremna je za Movember

Započeo je Movember, mjesec podizanja svjesnosti o muškom zdravlju s naglaskom na karcinom testisa. To je najčešći tumor od kojeg obolijevaju muškarci svih životnih dobi. Biobaza podržava Movember i tim povodom predstavlja treću kolekciju najpopularnijeg gela za intimnu njegu muškarca – Jajopera. Morski vuk, Fakin i Džentlmen su gelovi koji su posebno osmišljeni kako bi na zabavan način potaknuli muškarce na edukaciju o samopregledu. Svrha samopregleda je rano otkrivanje i uspješno liječenje ove maligne bolesti koja se sve češće dijagnosticira muškarcima mlađe životne dobi.

Jajoper za svaki tip muškarca

Svaki od novih gelova sadrži pažljivo osmišljenu, 97% prirodnu, formulu za najnježniju njegu osjetljivog intimnog područja. Uz to, zabavna personifikacija svakog gela odgovara izboru prirodnih sastojaka koji bi se svidjeli ovom tipu muškarca pa tako:

Jajoper Morski Vuk sadrži izuzetno osvježavajuću formulaciju obogaćenu najvrjednijim sastojcima jadranskog podneblja koji blagotvorno djeluju na osjetljivu kožu intimnog područja. Morski kolagen, minerali i oligoelementi iz morske soli, uz ekstrakt lista masline, pružit će izvrsnu njegu s blagim antibakterijskim djelovanjem. Osvježavajući miris aerosoli oduševit će i najiskusnijeg Morskog vuka.

Jajoper Fakin moćno njeguje i štiti osjetljivo intimno područja biranim prirodnim sastojcima – ekstraktom lista masline i kadulje s blagim antibakterijskim djelovanjem, dok ulje sjemenki grožđa, pantenol i glicerol njeguju osjetljivu kožu. Luksuzno eterično ulje bergamota oduševit će i najzahtjevnijeg Fakina, koji izbor energije traži u svakom detalju svog života.

Jajoper

Jajoper Džentlmen ima luksuznu prirodnu formulaciju na bazi bijelog i zelenog čaja, skvalana te ekstrakta lista masline bogatog polifenolima. Skvalan, pantenol i glicerol pružaju moćnu njegu osjetljivoj koži intimnog područja s blagim anti-ageing učinkom, dok ekstrakti lista zelenog čaja i masline djeluju blago antibakterijski. Profinjeni miris bijelog i zelenog čaja oduševit će svakog džentlmena koji pažljivo brine o svom zdravlju.

Nove Jajopere potražite u svim dm i Bipa prodavaonicama po neobavezujućoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 27,90 kuna.

Brinite o svom zdravlju i operite s razlogom!

Foto: Instagram, Biobaza

Učitati još
Zatvori