Funkcionalna pića Hidra su novi sponzor mlade nogometne reprezentacije
Funkcionalna pića Hidra su novi sponzor mlade nogometne reprezentacije

Funkcionalna pića Hidra su novi sponzor
mlade nogometne reprezentacije

Zagrebačka pivovara i Hrvatski nogometni savez svoju su više od četvrt stoljeća dugu suradnju proširili novim sponzorskim ugovorom. Naime, popularno bezalkoholno piće Hidra podržat će mladu hrvatsku nogometnu reprezentaciju u svim nastupima koji slijede. Prvo veće natjecanje na koje U-21 reprezentacija ide s Hidrom je Europsko nogometno prvenstvo koje će od 21. lipnja do 8. srpnja ove godine biti održano u Rumunjskoj i Gruziji. Mlade nogometne zvijezde Dion Drena Beljo i Hrvoje Smolčić zaštitna su lica nove Hidrine kampanje.

Nije tajna da mi u Zagrebačkoj pivovari volimo nogomet, on je u našoj tradiciji i zaista smo najvjerniji navijači. Stoga nam je iznimno drago što našu dugogodišnju suradnju s HNS-om nastavljamo s funkcionalnim pićima Hidra koja su naš najjači bezalkoholni adut. Dečkima želimo sreću u Rumunjskoj i navijamo za njih svim srcem“, komentirala je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

HIdra 2023 NTL oglas 143x202 v1.0

Hidra – prirodni sastojci + funkcionalni benefti

Hidra se pozicionirala kao omiljeno piće za brojne sportaše i amatere, ali i za druge potrošače koji imaju dinamičan životni tempo. Radi se o jedinstvenom proizvodu koji sadrži prirodne sastojke i kombinira funkcionalne benefite (izotonik i smanjenje umora) s najtraženijim okusima na tržištu (limun/naranča).

Hidra_U21_Photo02

Od ove sezone Hidra na tržište stiže u modernom pakiranju sleek limenki, kao najbrže rastućem segmentu pakiranja.

Kako bismo se prilagodili našim kupcima i potrošačima, na tržište smo lansirali i novo i cjenovno prihvatljivije pakiranje limenki Hidre. Kako je segment limenki postao broj jedan u maloprodaji i mi smo odlučili pratiti te trendove. Nove limenke Hidre su posebne po tome što su užeg i atraktivnijeg izgleda, a taj će format, uvjereni smo, osigurati potrošačima kvalitetu i svježinu tekućine tijekom druženja te više uživanja u omiljenom brendu“, predstavila je inovaciju direktorica marketinga.

Hidra_limenka_Photo01

Zahvaljujući vitaminima B i C , magneziju i cinku, Hidra je prirodni saveznik svih onih koji ulažu puno energije na putu do uspjeha. Hidra sleek limenke već su dostupne u trgovinama u cijeloj Hrvatskoj, a više informacija o proizvodu dostupno je na Facebook stranici Hidre.

Učitati još
Zatvori