Luksuzni moderni funkcionalni satovi izrađeni za avanture na kopnu, moru i u zraku 
Luksuzni moderni funkcionalni satovi izrađeni za avanture na kopnu, moru i u zraku 

Luksuzni moderni funkcionalni satovi izrađeni za avanture na kopnu, moru i u zraku 

Garmin predstavlja MARQ – drugu generaciju, kolekciju pet luksuznih modernih funkcionalnih satova MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain, i MARQ Aviator koji su jedinstveno izrađeni da budu pouzdani suputnik za bavljenje sportskim pothvatima, avanturu na otvorenom, letenje i više.

Izrađena od titanija 5. klase i živopisnog AMOLED zaslona osjetljivog na dodir s kupolastim safirnim lećama, kolekcija MARQ (Gen 2) jača je i svjetlija nego prije – a ipak ostaje iskovana od autentičnog Garmin DNK. S namjenskim funkcijama, trajanjem baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata i pažljivo odabranim materijalima, svaki MARQ sat je namjerno projektiran za bilo koju životnu avanturu.

MARQ Golfer_Garmin watch
MARQ Golfer

Sofisticirani dizajn praktičan za svaki dan

Dizajnirana vrhunskom izradom i s pažnjom na detalje, kolekcija MARQ izrađena je od materijala poput titanija, keramike i safirnog stakla. Titanij visoke učinkovitosti 5. klase je pet puta jači i tvrđi od većine čelika, što povećava otpornost na toplinu i koroziju, čineći ga otpornijim na ogrebotine i lakšim na zapešću u usporedbi s nehrđajućim čelikom.

MARQ Adventurer
MARQ Adventurer

Kućište sata od 46 mm sadrži kupolastu safirnu leću i živopisni AMOLED zaslon osjetljiv na dodir visokog odziva za poboljšanje svakodnevnog iskustva pametnog sata i interakcije s kartom. Remeni su pomno dizajnirani za svaku aktivnost i uključuju titanij, hibridnu kožu, jacquard tkaninu, najlon i silikon.

MARQ Captain
MARQ Captain

Trajanje baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata znači da ne morate brinuti o punjenju tijekom putovanja ili čak tijekom noći. Dok spava, MARQ prikuplja vitalne biometrijske podatke kako bi dao individualizirane informacije o kvaliteti sna, stresu i oporavku. Kada dođe vrijeme za ponovno punjenje, magnetski punjač se bez napora usklađuje sa svakim MARQ satom, s vremenom punjenja od jednog sata — dvostruko brže od prethodnog dizajna.

Vrhunske funkcije za moderne istraživače

Više od dodatne opreme, kolekcija MARQ uključuje Garmin paket zdravstvenih i wellness funkcija koje rade 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kao što su praćenje otkucaja srca, disanja i stresa na zapešću, napredni uvidi u san, praćenje energije Body-Battery i novi Jet Lag Adviser. Bez obzira radi li se o svjetskom putniku ili sportašu koji sudjeluje na događajima u zemlji ili inozemstvu, Jet Lag Adviser pomaže korisnicima da se osjećaju najbolje što mogu psihički i fizički.

MARQ Athlete

Koristeći povijest spavanja i druge metrike, savjetnik preporučuje količinu izloženosti svjetlu, raspored spavanja i tjelovježbu kako bi se smanjili učinci jet laga za sljedeće dugo putovanje. Funkcija će predložiti što učiniti i u koje vrijeme za brzu prilagodbu na novu vremensku zonu i čak slati obavijesti na zapešće dajući savjete i podsjetnike za stvari kao što su unos kofeina, prehrana i više. Prije polaska, korisnici mogu unijeti detalje putovanja u aplikaciju Garmin Connect i pratiti kako se interni sat njihovog tijela prilagođava novom odredištu.

MARQ Aviator

Novo u svim MARQ satovima, kolekcija uključuje podršku za višepojasni GNSS, višefrekventni GPS (L1 + L5) i Garmin SatIQ tehnologiju, koja osigurava vrhunsku točnost pozicioniranja u bilo kojem okruženju dok optimizira trajanje baterije. Bez obzira kamo vas avantura vodi, ova tehnologija automatski odabire pravi satelitski način rada za okolinu u stvarnom vremenu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori