Ovdje možete isprobati funkcionalni trening koji vas u svega 45 minuta dovodi u bolju formu

Ovdje možete isprobati funkcionalni trening koji vas u svega 45 minuta dovodi u bolju formu

Pandemija je potrajala, uz posao i slabo kretanje dolazi i nepravilna i neujednačena prehrana, a forma je sve lošija. Samim time, pada i samopouzdanje, a ljeto se bliži. Međutim, franšiza F45 dolazi u novom ruhu u Zagreb. F45 nastao je 2013. godine u Sydneyju u Australiji, a do sad se proširo na gotovo 2000 poslovnica po cijelome svijetu. Razlog tako velikom i brzom širenju možemo pripisati samom konceptu F45 treninga. Naime, F je oznaka koja stoji iza funkcionalnog treninga koji traje samo 45 minuta. Međutim, 45 minuta dovoljno je da vaše tijelo sagori od 700 do 1000 kalorija.

Vježbajte kao Beyonce i Mark Wahlberg u F45

F45 je posebno dizajniran funkcionalan trening koji omoguće trening cijelog tijela. Pritom povećava razinu energije kroz dan, poboljšava metabolizam, snagu i izdržljivost. Koncept 45-minutnog fitnessa prigrlile su zvijezde poput Beyonce, Davida Beckhama, Mile Kunis i Hugha Jackmana, uz suvlasnika Mark Wahlberga.

Novo renovirani studio prilagođen je Covid-19 restrikcijama

Novo renovirani zagrebački studio smjestio se u Radničkoj ulici, a nekoliko trenera koji stoje na raspolaganju svim vježbačima kontroliraju da izvođenje vježbi prolazi u najboljem redu. Mihael Sviben, vlasnik zagrebačkog F45 rekao je ”Godina je bila iznimno izazovna, nedugo nakon otvorenja imali smo poplavu, a zatim i drugu, pa dva ‘lockdowna’. Međutim, to nas nije zaustavilo da nastavimo ulagati u još bolje uslugu”. Sami studio posložen je sukladno Covid-19 restrikcijama. Sviben ističe: “Sprave i stanice za vježbanje su nam posložene u ‘kvadratni’ oblik, tako da svaka osoba ima svoj prostor u kojem vježba. Time se ne dijele sprave s ostalim članovima, svatko nakon treninga dezinficira svoju stanicu čime smo osigurali sve epidemiološke mjere, a i više od traženog”. Stoga, više nema opravdanja za lošu formu, 45 minuta čisto je dovoljno da vaše tijelo dovedete u red.

Učitati još
Zatvori