Tema o kojoj muškarci ne vole govoriti, a trebali bi

Tema o kojoj muškarci ne vole
govoriti, a trebali bi

Možda niste toliko otvoreni kad se radi o vašem seksualnom životu, no to ne umanjuje činjenicu da su problemi na tom području prilično učestali. Razlozi za to mogu biti različiti, od medicinskih tegoba, stresa, anksioznosti do manjka emocionalne povezanosti s partnericom. Ipak, seksualna aktivnost je vrlo važna pa se često veze i prekidaju upravo zbog nezadovoljstva uzrokovanog lošim seksualnim performansama. Srećom, na takvim problemima možete raditi. Naime, postoje kapsule koje su bazirane na 100 posto prirodnim biljnim sastojcima, a koje muškarcima pomažu u poboljšanju seksualne funkcije. Radi se o EpiMen Plus kapsulama.

EpiMen Plus kapsule su dodatak prehrani čiji je primarni cilj rješavanje problema s potencijom kod muške populacije. Radi se o proizvodu koji je cijenjen od strane kupaca koji svoju vjernost potvrđuju iz godine u godinu. EpiMen Plus kapsule mogu konzumirati svi zdravi muškarci koji žele poboljšati svoj nastup, izdržljivost i užitak u seksu.

Kako djeluju EpiMen Plus kapsule?

Ove kapsule kreirane od prirodnih sastojaka priuštit će vam bolji, intenzivniji i dugotrajniji seksualni odnos. Nakon uzimanja, kapsula počinje djelovati kroz 45 minuta i traje do 72 sata – ako postoji erotski stimulans! Najbolji efekt se postiže kad uzmete jednu kapsulu na prazan želudac, kako bi se ona bolje apsorbirala, i to 45 minuta prije seksualnih aktivnosti. Djelovanje kapsule u trajanju od 72 sata možda vam zvuči pomalo zastrašujuće? Sigurno se pitate hoće li vam neumorna erekcija ometati svakodnevicu? Ne morate brinuti! Neće vam se dogoditi neugodna situacija u kojoj pokušavate umiriti upornu erekciju. Njezino trajanje ovisi o seksualnoj stimulaciji i o vašoj želji. S druge strane, EpiMen Plus kapsula će vam pomoći i u odgađanju vrhunca tijekom odnosa. Tako ćete moći uživati duže i doživjeti intenzivniji orgazam.

Koji su to prirodni afrodizijaci?

EpiMen Plus kapsule sadrže prirodne afrodizijake – mješavinu biljnih ekstrakata sjemenki japanske sofore, ploda nara, sjemenki slatkog badema i kore kineskog cimetovca. Glavni sastojak EpiMen Plus kapsula je Sophora japonica koja se, zbog svojih afrodizijačkih aktivnosti i blagotvornog djelovanja na zdravlje, koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini još od antičkih vremena. Snažan je čistač slobodnih radikala koji stvaraju oštećenja prijenosa signala u stanici, kao i druge poremećaje u organizmu uzrokovane stresom.

Osim toga, EpiMen Plus kapsule sadrže sjemenke slatkog badema koje djeluju kao imunostimulator, antioksidans i afrodizijak, te ekstrakt ploda nara koji djeluje kao jaki antioksidans te ima i blagotvorno djelovanje na urološko zdravlje muškaraca. Kineski cimetovac koji se koristi u pripravcima za tegobe povezane s cirkulacijom, povišenim tlakom i lipidima također je sastojak koji se nalazi u ovim prirodnim kapsulama.

EpiMen Plus – prirodna pomoć za mušku potenciju

EpiMen Plus kapsule savršen su dodatak prehrani za pružanje snage i vitalnosti muškarcima, a dolaze u pakiranjima od jedne ili dvije kapsule. S više od 10 godina tradicije, ova 100% prirodna formula postala je najprodavanija u segmentu dodataka prehrani za muškarce. Možete ih naći u svim ljekarnama u Hrvatskoj i na benzinskim pumpama te postati jedan od tisuće zadovoljnih kupaca koji su se uvjerili u njihovu djelotvornost.

Epimen Plus kapsule možete kupiti ovdje i na odabranim prodajnim mjestima. Uz to, oni razumiju važnost privatnosti pa uslijed online narudžbe, proizvode dostavljaju u iznimno diskretnim i neprozirnim kartonskim kutijama.

Foto: EpiMen Plus

Učitati još
Zatvori