Journal Man: Pametni i elegantni novčanik kojeg ćete poželjeti imati

Modular Secretary

Novčanik je jedna od onih stvari koje uvijek nosimo sa sobom. Radi se o modnom dodatku kod kojeg je najvažnija funkcionalnost pa kod odabira novog novčanika prvo obraćamo pažnju da je kvalitetan, pregledan i praktičan, dok je lijep dizajn svakako poželjan dodatni atribut. Muški novčanik mora biti dovoljno velik da u njega stanu sve bankovne i ostale kartice i novac, a opet dovoljno mali da ga možete nositi u džepu.

Ekster pametni novčanici

Novčanik koji ima sve navedeno, a uz to će vas podsjetiti da ga uzmete sa sobom kad god to zaboravite je Ekster pametni novčanik. Radi se o najvećem svjetskom brendu pametnih novčanika koji je krajem prošle godine izbacio treću generaciju svojih proizvoda. Najnoviji model nazvan The Modular Secretary najbolje možemo opisati kao 2 u 1 novčanik. Radi se o preklopnom novčaniku s posebnim dodatkom za kartice koji u bilo kojem trenutku možete maknuti zahvaljujući magnetu. Dakle, ako poželite sa sobom ponijeti samo kartice jer vam ostatak ne treba, etui za kartice jednostavno ‘odlijepite’ od preklopnog novčanika.

Modular Secretary

Novčanik je iznimno tanak (veličine 1.1 x 8.2 x 21.5 cm), a opet je dovoljno velik da u njega stavite sve što vam je potrebno. Dizajniran je tako da u njega stane 12 kartica, više od 10 novčanica, a postoji i pretinac za kovanice. U etui za kartice koji možete odvojiti stane 8 kartica.

Svi Ekster novčanici izrađeni su od ekološki certificirane kože i opremljeni su RFID i NFC zaštitom protiv krađe identiteta. Uz opciju dodatne tracker kartice uvijek možete znati gdje vam se novčanik nalazi jer kad se aktivira putem mobitela, proizvodi određeni zvuk. Uz to, svoj novčanik možete locirati i karti, a kompatibilan je i s Google Assistantom i Amazon Alexom. Dodatna kartica puni se solarnom energijom, a tri sata punjenja dovoljna su za 2-3 mjeseca.

Modular Secretary

Ekster u ponudi ima još nekoliko modela s mehanizmom za izbacivanje kartica koji je vrlo jednostavan za korištenje. Na dnu novčanika nalazi se gumbić koji pritiskom prsta izbacuje sve kartice tako da im lako može pristupiti i uzeti upravo onu koja vam treba bez da prebirete po ostalim karticama.

Modular Secretary model dolazi u tri boje – karamel, smeđoj i crnoj, a prodaju se po cijeni od 59 dolara. Ostale modele možete razgledati ovdje.

Modular Secretary
Fortuna Parliament

Foto: Ekster

0