Pogledajte kako izgleda najbrži shopping s Jurajem Šebaljem
Pogledajte kako izgleda najbrži shopping s Jurajem Šebaljem

Pogledajte kako izgleda najbrži
shopping s Jurajem Šebaljem

Jeste li se ikada zapitali tko je najbrži čovjek na svijetu? Možda ne znate tko je na svijetu, ali možete pogađati tko je najbrži čovjek u Hrvatskoj – Juraj Šebalj, poznati vozač automobilskih rallyja. Ne samo da ga brzine slijede u vožnji automobila, već i ekspresno obavlja shopping.  

Ni Juraj nije mogao odoljeti Black Week popustima koji traju do 27.11.2022. pa je projurio po Designer Outletu Croatia i obavio najbrži shopping ikada. Brzi shopping lako je obaviti kada imaš veliki izbor odličnih modnih komada poznatih brendova kao što su:  Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Replay, Ted Baker, GAP, Europa 92, Watch Centar, Aldo, Fashion&Friends, Superdry, Gant, Benetton, Converse i brojni drugi.  

Juraj nije puno dvojio u svom izboru kod kupnje iako je zapeo na izboru obuće i traperica u Replayu. Odlučio se počastiti sa svime i tako skratio muke, kao pravi shoppingoholičar. Ako vam je brzina u krvi kao što je Juraju Šebalju, nećete se ni okrenuti, a ruke će vam biti pune vrećica pogotovo uz Black Week popuste do -70%  zbog kojih je kupnja brža i od samog Juraja.

Osim dobrog shoppinga, Black Week donosi popuste i na vaša omiljena goriva! Od 21. do 27. studenog svaki račun iz Designer Outlet Croatia trgovina u iznosu od minimalno 200 kn (26,55 eur) na benzinskoj postaji Shell Ivanja Reka donosi 0,50 kn (0,07 eur) popusta po litri za oba Shell V-Power goriva.

Osvoji sportsku vožnju s Jurajem Šebaljem

Za sve brze shoppingoholičare Designer Outlet Croatia pripremio je i nagradni natječaj u kojem troje najkreativnijih i najbržih osvaja sportsku vožnju s Jurajem u njegovoj jurilici!

Nagradni natječaj održava se na Facebook stranici  Designer Outleta Croatia do 28. studenoga, a sve što trebate jest u komentarima objaviti autorski odgovor na pitanje “S kime obavljate najbrži shopping i kako on izgleda?” i imati jedan ili pak zbir računa u minimalnom iznosu od 200 kn (26,55 eur) potrošenih u Designer Outletu Croatia tijekom perioda od 21. do 28. studenog 2022.

Pravila nagradnog natječaja potražite na linku: https://bit.ly/Natjecaj_Sebalj

Foto: Josipa Uzelac

Učitati još
Zatvori