Iz Zare Home dolaze fora ideje poklona za Dan očeva

Iz Zare Home dolaze fora ideje
poklona za Dan očeva

Dan očeva slavi se 19. ožujka, na blagdan svetog Josipa. Kod nas i u velikom dijelu svijeta na ovaj se datum obilježavaju i slave očevi, a povodom njihovog dana želimo im dati do znanja koliko ih volimo, cijenimo i koliko smo im zahvalni na svemu što rade za nas. S obzirom na to da nas još samo dva dana dijele do Dana očeva, mnogi još nisu stigli razmisliti o tome što će pokloniti. Donosimo super ideje Zara Home poklona koji će razveseliti baš svakog tatu.

Što pokloniti za Dan očeva

Vječni problemi oko toga što odabrati i pokloniti Zara Home je ovaj put spremno riješila velikim brojem ideja. U novoj kolekciji “Father’s Day” našlo se zaista mnogo korisnih poklona za očeve svih dobi. U ponudi možete pronaći simbolične sitnice, ali i veće poklone.

Jedna od uvijek korisnih ideja jest odjeća i obuću za kuću, kao što su pidžame, pamučni kućni ogrtači, šlape i kožne natikače. Tu su i proizvodi za njegu i brijanje, mirisne svijeće i mirisno kamenje, kutije za satove i naočale, kožne kutije za spremanje, ali i alat za radove u kući te alat za radove u vrtu. Jedan od dražih poklona nam je ipak divan set društvenih igara; šah, igrače karte i domino dolaze u elegantnom izdanju, a u igrama možemo uživati zajedno s očevima!

Za više ideja posjetite Zara Home službenu stranicu.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori