Journal Man: Osvježavajući proizvodi koji će vam hladiti lice cijelo ljeto

Journal Man: Osvježavajući proizvodi koji će
vam hladiti lice cijelo ljeto

Clarins je taman na vrijeme za ljeto kreirao savršeno energizirajuće proizvode koji pružaju osjećaj svježine licu kad god je to potrebno. ClarinsMen Energy proizvodi sadrže biljnu invaciju, ekstrakt organskog crvenog ginsenga, ekstrakte slatke zobi [bison grass] i srebrne svilenice koji osnažuju i probuđuju mušku kožu energijom, a noviteti u kolekciji su Energizing Gel i Energizing Eye Gel novi su članovi ClarinsMen obitelji.

Novi ClarinsMen Energy proizvodi

Ovi ClarinsMen noviteti prikladni su za muškarce svih dobnih skupina, svih tipova kože, za one koji žive brzim tempom života te im koža pokazuje posljedice poput sivila, znakova umora, finih linija, tamnih podočnjaka i natečenosti. Proizvodi su testirani i odobreni od strane muškaraca. Pomoću inovativnih biljnih sastojaka, ovi proizvodi opskrbljuju kožu energijom. Formule su obogaćene biljnim ekstraktima od kojih je čak 5 ekstrakta porjeklom s organskih farmi. G-Red kompleks, biljna invacija, ekstrakt organskog crvenog ginsenga prisutan u ClarinsMen compleksu ekstrakti slatke zobi (bison grass) i srebrne svilenice osnažuje i probuđuje mušku kožu energijom. ClarinsMen Energy proizvodi sadrže i anti-pollution kompleks koji štiti kožu od vanjskog onečišćenja.

Intenzivna doza energije i svježine u cilju energiziranja , hidratiziranja i osnaživanja muške kože u jednom koraku. Dobrobiti Energizing Gela su momentalne, kao i osjećaj svježine na koži. Koža je energizrana i dan za danom je hidratizirana i osnažena. Gel s osvježavajućim efektom koji hladi i do -2 stupnja celzijevih s učinkom koji traje barem 5 minuta.

Clarins Men Energy Activated 1

S druge strane, Energizing Eye Gel je doza energije za vidljivo umanjivanje znakova umora koji hidratizira, umanjuje tamne podočnjake i natečenost. Koža je momentalno svježa i meka, oči su izgledom oživljene, a koža zaglađenija.

Preporučena maloprodajna cijena za ClarinsMen Energy Gel je 383,25 kune.
Preporučena maloprodajna cijena za  ClarinsMen Energy Eye Gel je 320,25 kuna.

Foto: Instagram, Clarins

Preporuka

Zatvori