Journal Man: Sjajna godina je pred Borisom Štokom

Journal Man: Sjajna godina je
pred Borisom Štokom

štok1

Riječki glazbenik Boris Štok dobro je krenuo u 2021. Njegov album “Uvijek dio mene” nominiran je za najbolji alternativni album na ovogodišnjoj nagradi Porin, a singlom “Reci mi” najavljuje vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene”.

Potencijalni hit

Poznavatelji Borisovog stvaralaštva kažu da pjesma “Reci mi” ima potencijal postati njegov najveći hit u dosadašnjoj karijeri i kako će možda baš ona biti ta koja će privući veliku pažnju. “Pjesma ima taj odličan retro/electro plesni “groove” s vrlo catchy refrenom i melodijom vokala i definitivno mi je jedna od dražih pjesama s albuma. U produkcijskom smislu, htio sam ići tragom starog Daft Punka, Robyn, Nile Rodgersa… Darko Terlević (The Siids) i ja zajedno potpisujemo glazbu i aranžman, a tekst je moj. Miks je radio Matej Zec.”, kaže nam Boris. 

Veliku ulogu u cjelokupnom dojmu igra i vizualna estetika pjesme koju je i ovog puta maestralno stvorila hvaljena i talentirana Marcella Zanki. “Marcella je imala super ideju i lokaciju za spot i mislim da smo dobili tu vintage estetiku osamdesetih., s puno plesa i energije. Prilično sam se naskakao u spotu, skoro kao na koncertu. Spot smo snimali krajem ljeta na Hvaru u hotelu “Arkada” koji je inače vizualno jako zahvalan. Neki kadrovi osobno me podsjećaju na LA i Kaliforniju. Ovom prilikom zahvalio bih se ekipi iz hotela koji su nam velikodušno omogućili snimanje na tako lijepoj lokaciji.”

Uskoro na vinilu

Pažljivo skockana, radiofonična i melodiozna pop-glazba s albuma Uvijek dio mene u drugoj polovici ožujka bit će dostupna i na vinilu. “Jako me veseli što ovih dana izlazi i ploča / LP albuma “Uvijek dio mene”. To albumu daje dodatni šarm, a meni osobno veliku satisfakciju da će moja glazba zaživjeti i na vinilu.”, izjavio je uzbuđeni Boris. Pjesma Reci mi dostupna je na svim digitalnim platformama.

štok5

Foto: Tanja Kanazir

Preporuka

Zatvori