Barack Obama ima super prijedloge što slušati i čitati ovoga ljeta
Barack Obama ima super prijedloge što slušati i čitati ovoga ljeta

Barack Obama ima super prijedloge što
slušati i čitati ovoga ljeta

Bivši predsjednik Amerike, Barack Obama, uvijek je bio aktivan na društvenim mrežama. Isto tako, uvijek je bio i cool na tim društvenim mrežama. Je li on zaista takav ili je sve to dio nekog PR-a, nikada nećemo znati, ali možemo pretpostaviti da jest. Jer ipak, potrudio se biti najviše relatable od svih svojih prethodnika, ali i nasljednika. Ono što najviše volimo kod Obame jesu njegovi čuveni prijedlozi što slušati i čitati ovo ljeto.

Summer Playlist

Ako niste do sad znali da one postoje, tu smo da vam otkrijemo. Dakle, Barack Obama s nama dijeli svoje omiljene hitove koje voli slušati dok uživa u ljetu. Glazbeni ukus varira iz godine u godinu, ali na njoj prednjače izvođači rnb i jazz glazbe. Doduše, ove godine na njoj se našao i Harry Styles, i to ne s komercijalnim hitom As it Was. U nastavku provjerite  što nam to Obama preporučuje da slušamo ovog ljeta:

Naravno da playlistu, otvara nitko drugi doli Beyonce. Na njoj se također nalaze classic izvođači kao što su Prince i Miles Davis, ali tu su i predstavnici novog vala: Burna Boy i Rosalía. Na drugoj playlisti, imamo izvođače kao što su Drake, Rihanna i Kendrick Lamar. Cool iznenađenje je Fatboy Slim (Praise you totalno ima taj summer vibe), a najočekivanija je Nina Simone.

Summer Reading List

Sada, kada smo apsolvirali što će Obama ovog ljeta slušati na repeat, možemo prijeći na ono što voli čitati. Da, osim glazbene playliste, on je s nama podijelio i listu omiljenih knjiga koje je čitao ove godine. Naravno, podrazumijeva se da prvo pročitate autobiografiju njegove supruge Michelle, o čijem životu je snimljen i dokumentarac za Netflix. Nakon toga, definitivno nabavite jednu od knjiga koje preporučuje:

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori