Tražite poklon? Našli smo parfemsku vodu savršenu za šarmantne muškarce snažnog karaktera
Tražite poklon? Našli smo parfemsku vodu savršenu za šarmantne muškarce snažnog karaktera

Tražite poklon? Našli smo parfemsku vodu savršenu za šarmantne muškarce snažnog karaktera

Otvara se novo poglavlje unutar obitelji Atkinsons: JAMES, prvi miris koji je lansirala EuroItalia, inspiriran osnivačem brenda.

Nova Atkinsons parfemska voda osvaja duh onih koji se usude slijediti svoje strasti i otvoriti nove putove. Kao James Atkinson, koji je došao u London i, iako autsajder, brzo se udomaćio zahvaljujući svom talentu, njuhu i originalnosti.

James je miris snažnog karaktera, šarmantan, elegantan i snažan. Pun bogatstva i sastavljen od nekih od najplemenitijih sastojaka, njegov mirisni trag majstorski spaja drvenaste note ambera sa začinskim aspektima.

Šarmantan, suvremeni miris koji su kreirali Olivier Pescheux i Yann Vasnier (Givaudan), gdje eksplozivni svježi početak obuhvaća toplo jantarno-cvjetno srce i počiva na otmjenoj drvenastoj noti elegantnog vetivera i pačulija.

Kako miriše novi Atkinsons parfem?

Gornje note čine ulje bergamota Italija SSV (Sourcing @Origin), Finger limeta, ružičasti papar CO2 Orpur, absolut muškatne kadulje Francuska OrPur.

Srce mirisa predstavlja Elemi Oil Philippines, akord bijelog cvijeća i lišće ljubičice.
Dok su donje note ulje vetivera Haiti OrPur SSV (Sourcing @Origin), ulje pačulija Ironfree OrPur SSV (Sourcing @Origin), mošus (Moxalone & Cosmone), Akigalawood (Upcycled).

To je veganski miris sa 67,12% biorazgradivih sastojaka i 30% prirodnih sastojaka.

James je sastavljen je od iznimnih sirovina koje je majstorski odabrao ili stvorio Givaudan, takozvani Orpur®, također zvan Top of the crops ili crème de la crème. Orpur® je osnovan 2000. godine s ciljem oslobađanja potencijala kultnih prirodnih sirovina u parfumeriji. To na francuskom znači “čisto zlato”, a ova izuzetna kolekcija jednako je lijepa i tražena kao i plemeniti metal.

Njegov bogati miris ističe “London smoke grey” mat bočica, obogaćena sjajnom etiketom ugraviranom u srebru. James se ističe u narančastoj, Atkinsonovoj kultnoj boji.

Novi miris James, kao i cijeli Atkinsons asortiman dostupan je u Martimex parfumerijama na Trgu bana J.Jelačića, u Vlaškoj 70b i na Britancu – Ilica 73. Uz to, parfem je dostupan i na Martimex webshopu.

FOTO: Instagram (@liveranilorenzo), PR

Učitati još
Zatvori