Super zeleni napitak za detoksikaciju

Na našem tržištu se pojavila još jedna nova super mješavina PlanetBIO. Zelena mješavina Perfectly Clean kombinacija je pažljivo odabranih biljnih sastojaka koji nadopunjuju jedna drugu kako djelovanjem tako i okusom. Visoko funkcionalna zelena hrana premium kvalitete brine se za vašu probavu, kožu i cjelokupno zdravlje. Ukoliko želite očistiti svoje tijelo i kvalitetno ga nahraniti, obožavat ćete ovu mješavinu. Posebno se preporučuje ljudima s povećanim nutritivnim potrebama i onima koji nemaju vremena za uravnoteženu i cjelovitu prehranu.

detoksnapitak3

Sastavljen isključivo od prirodnih antioksidansa, probavnih enzima, fitonutrijenata i klorofila, ovaj zeleni prah miks je najbolje zelene superhrane na planeti: ječmene i pšenične trave, klorele i spiruline. Ovi sastojci obiluju vitaminima i mineralima, kao što su folna kiselina, vitamin C, beta karoten, vitamini B skupine, željezo, kalij, cink i krom. Za izvrstan i osvježavajući okus, dodana je i aromatična metvica, pa će se svidjeti čak i djeci!

detoksnapitak5

Yacon i baobab također doprinose osvježavajućem okusu Perfectly Clean mješavine, a još su važniji  zbog svojih povoljnih utjecaja na probavu. Inulin, prebiotik prisutan u yaconu, obogaćuje crijevnu floru, a vlakna iz baobaba pomažu potaknuti probavu. Liofilizirani gel aloe vere također pospješuje probavu. Aloe vera poznata je kao biljka ljepote i po svom protuupalnom djelovanju. Redovitom upotrebom ojačat ćete vaš imunitet, a i vaša će koža zablistati.

detoksnapitak2

Samo najbolji sastojci premium kvalitete mogu postati dio PlanetBio mješavina. To su isključivo sastojci biljnog podrijetla iz 100% organskog uzgoja. Ne samo da su tako uzgojeni sastojci zdraviji za ljudski organizam, ali i bolji za prirodu, već kupnjom ovakvih proizvoda doprinosite lokalnim zajednicama i održivom razvoju.

detoksnapitak1

Uživajte u zelenoj mješavini Perfectly Clean bilo kada i bilo gdje. Preporučenu dnevnu dozu mješavine možete uzeti s vodom ili nekim drugim napitkom, ali najukusnija je dodana u svježi smoothie. I sjetite se – prirodni sastojci djeluju polako, ali djeluju. Zato je veoma važno uzimati mješavinu Perfectly Clean redovito i kroz duže vrijeme, kako biste uočili rezultate.

Ovaj proizvod možete pronaći na web shopu trgovine Bio svijet.

 

Tekst i foto: Bio svijet, PlanetBIO

0