Šampon za sve tipove kose

Ako ste u potrazi za savršenim šamponom, koji će udovoljavati svim potrebama vaše kose i vlasišta, imamo za odličnu vijest – od sada sami možete kreirati svoj vlastiti šampon. Biofficina Toscana osim novih hidrolata na tržište lansira i šampone. Oni nisu tek uobičajeni šamponi, namijenjeni različitim tipovima kose. Oni su mnogo više od toga. Saznajte sve o ovoj inovaciji na tržištu kozmetike, i garantiramo vam da ćete ga htjeti isprobati, ako ne i ugovoriti pretplatu.

biofficina1

Odakle naziv My Shampoo (‘Moj šampon’)? 21. stoljeće poznato je po svom fokusu na individualnost. Svatko od nas ima vlastite potrebe, želje i mogućnosti. Putovanja, poslovi, zanimanja, hobiji, pa čak i hrana, danas su individualni. Stručnjaci iz Biofficine smatraju da je i kosa potpuno individualna. Upravo iz tog razloga, patentirali su potpuno prilagođen proizvod za svačije potrebe. My shampoo sastoji se od tri komponente koje se određuju, odnosno kombiniraju prema potrebama kose. To su: koncentrirani šampon, hidrolat i voda. Dozirnu bočicu možete kupiti prvi put, a kasnije je samo nadopunjavate. Na njoj je označeno koliko mililitara šampona trebate uliti, koliko hidrolata i koliko vode. Postoje četiri vrste hidrolata, kao i koncentrata šampona. Za uobičajene potrebe, kao recimo suhe ili masne kose, kombiniraju se hidrolat i šampon iste namjene, međutim, svaka kosa ima svoja specifična svojstva, kao na primjer osjetljivo vlasište i suhe vrhove, masno vlasište i suhe vrhove itd., što iziskuje posebnu pažnju i drugačiju njegu. Među proizvodima namijenjenim širokim masama, teško je naći onaj koji će ispuniti naše vlastite zahtjeve. My shampoo, osim što ih ispunjava, također zadovoljava i zahtjeve prirode. Ponosi se eko i organskim certifikatima, te posebno patentiranim sastojcima kreiranim pomoću toskanskog bilja.

biofficina3

Postoje 4 vrste šampona i hidrolata: Koncentrirani blagi šampon (za sve tipove kose, uključujući osjetljivu i tanku), Koncentrirani šampon za volumen (idealan za kovrčavu i tanku kosu), Koncentrirani šampon za jačanje kose (idealan za suhu, lomljivu i tretiranu kosu) te Koncentrirani šampon za pročišćavanje kose (idealan za masnu kosu i kosu sklonu peruti). Od hidrolata su tu: Hidrolat od čempresa (ublažava iritacije na vlasištu, idealan za beživotnu i slabu kosu), Hidrolat od lavande (stimulira površinsku cirkulaciju kože i vlasišta), Hidrolat od ružmarina (pročišćava vlasište, idealan kod peruti, ima anti-age učinak na kosu), te Hidrolat od kadulje (tonira, stimulira i jača kosu i vlasište).

biofficina2

Na ovaj način možete sami iskombinirati svoj idealan šampon, te ga prilagođavati promjenama, jer svi znamo da se i kosa mijenja kako se mijenjaju godišnja doba. Odlično je i to što se ovi šamponi, iako su koncentrati, mogu koristiti i samostalno bez miješanja tj. razrjeđivanja s hidrolatima, pa ih tako također možete prilagoditi svojim potrebama ako vam treba drugačija njega kose. Biofficina Toscana je pravi majstor u inovacijama, poznata po mnogim patentiranim sastojcima i raznolikim proizvodima, a od nedavno se na tržištu predstavlja i ovim korisnim izumom koji nas izrazito usrećuje. Isprobajte ovaj neobičan proizvd i pri svakom pranju kose ćete se osjećati posebno. Sve detalje o ovim proizvodima možete pronaći na stranici Bio-svijet.hr, a naručiti ih možete putem njihovog web-shopa.

Tekst: Marija Novak
Foto: Biofficina Toscana

0