Prirodni mirisni peeling i krema za usne

biofficina-velika

Lijepe, mekane i zavodljive usne odraz su zdravlja, a za to je potrebna posebna njega, s obzirom da usne nemaju žlijezde koje bi ih održavale vlažnima i mekanima. Vremenski uvjeti poput vjetra, hladnoće, kiše ili sunca itekako mogu utjecati na zdravlje i ljepotu vaših usana.

Biofficina Toscana, organska kozmetika iz srca Toscane, pobrinula se za to da vaše usne uvijek budu lijepe, mekane i zaštićene. Uz svoja dva proizvoda – peeling i kremu usne s dva različita mirisa – na vrlo jednostavan način svakodnevno hrani i hidratizira kožu!

biofficina3

Citrusni peeling i krema za usne

Citrusni peeling za usne predstavlja prvi korak u efikasnoj njezi usana. Nježno odstranjuje suhe stanice kože te usne čini predivno mekanima i ružičastima. Citrusni miris ovog peelinga daje vam dodatnu ugodu, a nakon peelinga preporučuje se usne dodatno nahraniti kremom za usne od citrusa koja njeguje ispucale usne i intenzivno ih hidratizira. Hranjivi i hidratantni sastojci ove kreme čine nježnu emulziju koja je optimalna dopuna peelinga za usne. Izvrsna je i dugotrajna zaštita vaših usana, a može se koristiti i za kožu okolo usana. Sadrži visoku koncentraciju organskog meda iz Toscane.

biofficina4

Citrusni peeling i krema za usne

Slatki peeling za usne također odstranjuje suhe stanice kože te čini usne mekanima, a može se koristiti i okolo usana kako bi odstranili mitesere i nečistoće. Slatki miris ovog peelinga izrađen s velikom količinom meda iz Toscane, daje dodatnu ugodu kako biste bezbrižno mogli pokazati vaš osmijeh! Slatka obnavljajuća krema njeguje oštećene usne te ih intenzivno hidratizira. Vodenasti dio ove kreme zajedno s hranjivim sastojcima čini odličnu emulziju za dugotrajnu zaštitu vaših usana. Najbolja je nakon primjene peelinga, a preporučuje se kao optimalna baza za ruž ili sjajilo za usne. U ovoj kremi se također nalazi visoka koncentracija organskog meda iz Toscane s obzirom da su zdrave usne prvi korak ka lijepom osmijehu!

Ove i ostale proizvode iz linije Biofficina Toscana možete pronaći na web-shopu trgovine Bio-svijet.hr.

Tekst: Barbara Medić
Foto: Biofficina Toscana

0