Zašto je zimsko vjenčanje baš dobra ideja

Zašto je zimsko vjenčanje
baš dobra ideja

Iako nisu toliko uobičajena poput ljetnih, zimska vjenčanja imaju poseban efekt. Pogotovo za ljubitelje jednostavne elegancije iprofinjenosti. Zima je decenta i cjelokupno okruženje je svedeno, čisto i nježno pa se vjenčanja koja žele prenijeti takvu poruku i takav senzibilitet mladenaca, odlično uklapaju u zimsku priču.

Nježna bjelina zime najbolje naglašava iskrene emocije, a zimski dekor uvijek je romantičan i efektan. Zamislite samo miris cimeta, pregršt lampica i kuhano vino, sve ono zbog čega i volimo zimu, kako pretvaraju vjenčanje u čistu dekadenciju.

Drveni detalji, grančice i zimsko cvijeće za savršen dojam

Umjesto suncokreta koji su osvojili jesenska vjenčanja sada će dekor upotpuniti božikovina, grančice borova, imela, jabuke, orašasti plodovi, bobice i drveni detalji. Sve će se to uklopiti na tako jednostavan, a tako upečatljiv način.

Ukoliko zimsko vjenčanje organizirate na mjestu s pogledom na prirodu prekrivenu snijegom, sigurno ćete biti oduševljeni takvim ambijentom.

Ljepša strana zime posebno dolazi do izražaja u blagdanskom razdoblju pa je baš zbog toga mnogima upravo to razdoblje u godini omiljeno. Zašto onda tu radost koja ionako postoji u zraku ne pretočiti i u vjenčanje? Blagdanski stol u funkciji ambijenta vjenčanja poželjna je estetika.

Prskalice, lampice…

Zabava uz prskalice, lampice i svijeće na zimskim vjenčanjima je zajamčena. Izvori svjetlosti i sjaj će dodati dozu glamura i otmjenosti, ali u isto vrijeme utjecat će na pozitivnu energiju jer tko ne voli prskalice i lampice?

Plesni podij ljeti može biti pomalo trom i dosadan, no zimi će sve prštati od energije. Sjetite se kako to samo izgleda na proslavama Novih godina i budite sigurni da će vaše zimsko vjenčanje biti veselo, živahno i puno prštave energije. Neutralni tonovi koji su najpopularniji zimi utjecat će na opuštenost uzvanika koji će potpuno neopterećeno uživati u najvažnijem danu u vašem životu, a svi zajedno ćete vašu interakciju pretvoriti u odlično druženje.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori