Ovako su izgledale zaruke u autentičnom istarskom hotelu San Canzian

Ovako su izgledale zaruke u autentičnom
istarskom hotelu San Canzian

Zaruke su poseban trenutak u životu svakog ljubavnog para, a još kada postoji mogućnost da ostanu zabilježene fotografijom, riječ je o zbilja posebnoj stvari.

Ovih dana naišle smo na neke od najljepših prizora zaruka, realiziranih u autentičnom istarskom hotelu San Canzian. Priču su s nama podijelili Samantha i Vanja (Samantha Smilovic Photography i Moon Weddings), koji su ujedno i autori čarobnih fotografija u nastavku. One su nam otkrile i pozadinu ovih zaruka te više detalja o samom settingu.

Kako je došlo do čarobnih zaruka u San Canzianu?

“Oliver je kontaktirao agenciju Flammeum za organizaciju zaruka u Istri. U želji za lokacijom u unutrašnjosti Istre s posebnim ugođajem odlučili su se za novootvoreni hotel San Canzian. Zaruke su isplanirane na dvije lokacije, od kojih je prva bila namijenjena i dekorirana za čin zaruka, gdje su na stepenicama poslagane slike od trenutka kada su se Elizabeth i Oliver upoznali do dana zaruka, što je probudilo emocije u Elizabeth i pripremilo Olivera da u emotivnom i sretnom trenutku zaprosi svoju djevojku”, otkrivaju nam Samantha i Vanja.

Druga pozicija je bila uređena za večeru, gdje su, nakon što je Elizabeth pristala biti Oliverova žena, proslavili dan koji bez sumnje nikad neće zaboraviti.

Romantični prizori za pamćenje

Studio Brzak napravio je dekoraciju prema Oliverovim željama te uz kreativne načine i bogat inventar ostvario sve njihove zamisli. Sretni trenuci bili su uhvaćeni od strane profesionalnih fotografa Moon Weddings i Samantha Smilovic Photography. Organizatorice iz tima Flammeum Weddings&Events su uz pomoć budućeg mladoženje isplanirale zaruke koje nisu nikoga ostavile ravnodušnima, a Elizabeth je dobila prosidbu kakvu je oduvijek željela.

A kako su ove zaruke izgledale korak po korak, otkrivamo vam u nastavku!

U projektu su sudjelovali:

Organizacija zaruka: Flammeum Weddings & Events
Fotografi: Samantha Smilovic Photography, Moon :: Weddings
Dekoracija: Studio Brzak
Lokacija: San Canzian Village & Hotel
Kolači: Izo (Isidora Patisserie)
Pribor za jelo: Fusio
Haljina: ELFS
Šminka: Katarina Ramic
Frizura: Andrea Licul
Nakit: Denisi Gioielli

Učitati još
Zatvori