Elegantne vjenčanice koje su idealne i za mala i za velika vjenčanja

Elegantne vjenčanice koje su idealne i za
mala i za velika vjenčanja

U posljednjih nekoliko godina, high street brendovi su polako zakoračili u svijet vjenčanja. Nakon kolekcija haljina za djeveruše koje su donijele romantičan spoj pastelnih boja i prozračnih silueta, high street brendovi odvažno su prihvatili izazov dizajniranja vjenčanica. Iako se koncept vjenčanice bitno razlikuje od onog iza pristupačnih high street komada, nekoliko poznatih imena s high street scene ponudilo je predivne modele vjenčanica koje su mnogi odabrali za svoje poseban dan.

Jedan od high street brendova koji je oduševio svojim modelima vjenčanica zbog čega su one postale dio njegove stalne ponude bez sumnje je Whistles.

Britanski brend koji obožavamo

Brend Whistles su 1976. godine osnovali Lucille i Richard Lewin. Početak brend Whistles kakav poznajemo danas donosi siječanj 2008. godine kada vodstvo nad brendom preuzima Jane Shepherdson, bivša direktorica britanskog high street brenda Topshop. Sladunjave komade ubrzo su zamijenile klasične siluete, a uz promjenu estetike Shepherdson donosi promjene u duhu novog trenda luksuznih high street brendova.

Nekoliko kolekcija bilo je dovoljno da se Whistles istakne kao brend u kojem su mnogi pronalazi one savršene klasične, bezvremenske i luksuzne komade po pristupačnijim cijenama. Među njima nalaze se i divne vjenčanice stvorene za svako vjenčanje.

Elegantne Whistles vjenčanice

Od jednostavnih krojeva do efektnih silueta, od raskošne čipke do elegantne svile, savršenu vjenčanicu za jesensko vjenčanje ove je sezone lakše pronaći no ikad. U Whistles kolekciji, savršenu vjenčanicu za sebe će pronaći ljubiteljice klasike, ljubiteljice minimalizma i ljubiteljice trendova koje će svoj favorit pronaći u koordiniranom setu od bijele čipke. Za sve one koji traže savršenu vjenčanicu koja nije haljina, Whistles je skrojio savršeno bijelo odijelo.

Whistles vjenčanice stvorene za svako vjenčanje, malo ili veliko, otkrijte u nastavku, a pronaći ih možete na whistles.com.

Učitati još
Zatvori