Najljepše vjenčanice od čipke za romantičan i moderan wedding look

Najljepše vjenčanice od čipke za
romantičan i moderan wedding look

Svijet vjenčanja u 2022. godini obilježit će nove vjenčanice koje će se istaknuti kao jedan od njegovih najsjajnijih i najzanimljivijih trendova. U godini ispred nas, trend vjenčanica koje izlaze iz okvira klasičnih vjenčanica bez sumnje će se nastaviti, ali s dodatkom povratka nekoliko elementa koje povezujemo s klasičnom idejom vjenčanice.

Pregled najvećih trendova iz svijeta vjenčanica koji će obilježiti 2022. godinu donijeli smo vam ovdje, a danas donosimo fokus na jedan od trendova – vjenčanice od čipke.

Wedding look s romantičnim predznakom

Svijet vjenčanica u posljednjih se desetak godina odmaknuo od “što veće i raskošnije, to bolje” estetike, a u njegovom su se središtu istaknule jednostavne haljine u ulozi vjenčanice. Iako će minimalističke vjenčanice biti jedan od popularnih trendova i u 2022. godini, trendovi iz svijeta vjenčanica ove nas godina vraćaju i klasičnoj romantici. A postoje li vjenčanice romantičniji od onih ukrašenih raskošnom čipkom?

Najljepše vjenčanice od čipke za 2022.

Od poznatih bridal brendova preko luksuznih modnih kuća i dizajnera do high streeta, nove kolekcije vjenčanica donijele su romantične i vrlo posebne modele vjenčanica od čipke. Među najpopularnijima istaknut će se elegantne duge haljine s raskošnim cvjetnim motivima, vjenčanice s kratkim rukavima i podignutim okovratnikom te vjenčanice u mini ili midi izdanju koje će biti odličan izbor za građansko vjenčanje. Bez obzira na dužinu, svima njima zajednički je romantičan izgled, ali i moderan pomak koji im donose decentni detalji. Otvorena leđa, duboki V izrez, volani ili puf rukavi svakoj vjenčanici od čipke daju efektan izgled i onaj neočekivani moment zbog kojeg ćete se u njoj osjećati posebno. Kada je o boji riječ, uz snježno bijelu, popularni izbor bit će i off-white nijansa.

U nastavku donosimo najljepše vjenčanice od čipke!

WHISTLES
SELF-PORTRAIT
WHISTLES
VERA WANG BRIDAL
IVY & OAK
KAREN WALKER
KAREN WALKER
WHISTLES
WHISTLES
IVY & OAK
SELF-PORTRAIT
SELF-PORTRAIT
SELF-PORTRAIT
IVY & OAK
SELF-PORTRAIT
SELF-PORTRAIT
RIXO
SELF-PORTRAIT
IVY & OAK
RIXO
KAREN WALKER
IVY & OAK
VERA WANG BRIDAL
VERA WANG BRIDAL

Foto: Instagram, Ivy & Oak, Karen Walker, RIXO, Self-Portrait, Vera Wang Bridal, Whistles

Učitati još
Zatvori