Vjenčanice koje će i malo jesensko vjenčanje učiniti posebnim

Vjenčanice koje će i malo jesensko
vjenčanje učiniti posebnim

2020. godina jedna je od onih koje nećemo zaboraviti. Pandemija koronavirusa naše je svakodnevice preokrenula naglavačke, a privikavanje na novu situaciju u svima nama osvijestilo je koliko su nam naizgled sasvim male, obične i nebitne stvari značile i koliko su nas veselile. Osim što je promijenila način na koji radimo, na koji kupujemo i na koji se družimo, globalna pandemija promijenila je većinu naših planova. Mnogi među nama morali s otkazati svoja putovanja i ljetovanja, a jednaki efekt pandemija koronavirusa izazvala je i u svijetu vjenčanja.

Većina mladenaca koji su s nestrpljenjem iščekivali svoj dan, sada su se našli pred neizvjesnom situacijom u kojoj se kao najsigurniji odabir istaknuo otkazivanje vjenčanja do sljedeće godine. Iako se jesen čini jednako neizvjesna kao što su to bili proljeće i početak ljeta iza nas, mnogi su se odlučili za jesensko vjenčanje. Možda malo manje i drugačije od planiranog, jesensko vjenčanje u 2020. godini još uvijek može biti onaj najposebniji dan koji ćete uvijek pamtiti. Jedna od stvari od koje, usprkos svemu, ne morate odustati je ona savršena vjenčanica.

Najljepše vjenčanice za jesen 2020.

Bilo da ste se odučili za jednostavno građansko vjenčanje u krugu najbližih i malu svadbu u nešto tradicionalnijem tonu ili s nekoliko uzvanika više, savršena vjenčanica za svaku će mladenku dan učiniti još boljim i posebnijim. Divne vjenčanice pronašli smo u kolekcijama poznatih brendova posvećenih vjenčanicama, ali i popularnih high end i high street brendovima.

Od jednostavnih krojeva do efektnih silueta, od raskošne čipke do elegantne svile, savršenu vjenčanicu za malo jesensko vjenčanje ove je sezone lakše pronaći no ikad. I dok smo za sve ljubiteljice klasike pronašli nekoliko divnih maxi modela, za one koje traže odmak od klasičnog izdvojili smo i odlične mini i midi vjenčanice. Ako tražite savršenu vjenčanicu koja nije haljina, odlične modele kombinezona i odijela možete pronaći u gotovo svakoj u bridal kolekciji.

Neke od najljepših vjenčanica za mala jesenska vjenčanja, donosimo u nastavku!

Karen Walker


Laure de Sagazan


Uni Paris

Učitati još
Zatvori