Romantične vjenčanice iz jesenskih high street kolekcija

Romantične vjenčanice iz jesenskih
high street kolekcija

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rohini Elyse (@rohinielyse)

Topli i sunčani proljetni i ljetni dani savršeno su vrijeme za onaj najposebniji dan u godini – vjenčanje. Velika sezona vjenčanja započela je još u travnju i potrajala sve do kraja rujna kada su mnogi parovi pronašli svoj savršeni dan za ono veliko Da! i jedan od najboljih provoda u životu.

Od jednostavnih i intimnih do velikih i raskošnih, bez obzira na broj gostiju i raskoš dekoracija, vjenčanja su jedan od onih najposebnijih i nezaboravnih dana koji za svaku mladenku započinje mnogo prije, s odabirom savršene vjenčanice.

Odabir one savršene vjenčanice u kojoj ćete sve ostaviti ostaviti bez daha, ali u kojoj ćete vi sami još uvijek moći disati i osjećati se opušteno i udobno jedan je od najtežih modnih izazova. Odgovor na potragu za onom savršenom haljinom, uz poznate modne kuće i brendove posvećene izradi raskošnih vjenčanica, ovog proljeća donose i high street brendovi.

HIGH STREET VJENČANICE ZA JESEN 2018.

Mango

High street brendovi su u posljednjih nekoliko sezona polako zakoračili u svijet vjenčanja. Nakon kolekcija haljina za djeveruše koje su donijele romantičan spoj pastelnih boja i prozračnih silueta, high street brendovi odvažno su prihvatili izazov dizajniranja vjenčanica. Iako se koncept vjenčanice bitno razlikuje od onog iza pristupačnih high street komada, nekoliko poznatih imena s high street scene i ove jeseni je ponudilo predivne modele haljina u kojima će mnogi poželjeti provesti svoj poseban dan.

Od raskošne svile do romantične čipke, od elegantnih, klasičnih krojeva do šarmantnih midi modela, high street brendovi ove jeseni donose modele vjenčanica u kojima će baš svakoj mladi biti jako lako pronaći onaj savršeni. Osim predivnih modela koji izgledaju jednako posebno poput onih s potpisom poznatih dizajnerskih imena, high street vjenčanice donose i bitno pristupačniju cijenu kojoj je, osobito nakon što ugledale neke od predivnih modela, nemoguće odoljeti.

Ako vam se približava veliki dan i još uvijek tražite onu savršenu haljinu ili možda kombinezon, nekoliko pristupačnih ideja imamo u nastavku.

Mango Online Exclusive

Mango Online Exclusive

H&M

H&M

Les Heroines

Whistles

& Other Stories

Needle & Thread

Halston Heritage

Asos Edition

The Jetset Diaries

Needle & Thread

Asos Edition

Asos Edition

Asos Edition

Foto: Instagram, Asos, H&M, Les Heroines, Mango, Net-a-porter, Whistles, & Other Stories

Učitati još
Zatvori