7 trendova u svijetu vjenčanica koji će obilježiti 2022.

7 trendova u svijetu vjenčanica koji
će obilježiti 2022.

Sezona vjenčanja nikad zapravo ne prestaje, ali trendovi u svijetu vjenčanja neprestano se mijenjaju. Svake godine i sezone, u svijetu vjenčanja ističu se novi favoriti koji obuhvaćaju sve od broja uzvanika, lokacije i uređenja prostora do zaručničkog i vjenčanog prestenja, vjenčanice, cipela i make upa. 2021. godinu obilježila su micro vjenčanja, impresivne lokacije i nepretenciozna romantika kada je riječ o uređenju prostora, jednostavno i klasično vjenčano prstenje i vjenčanice koje su odmakle od klasike.

U prvom Journal Wedding izdanju ove godine, posvetit ćemo se upravo raskošnom i raznolikom svijetu vjenčanica te trendovima koji će ga obilježiti u 2022. godini.

U godini ispred nas, trend vjenčanica koje izlaze iz okvira klasičnih vjenčanica bez sumnje će se nastaviti, ali s dodatkom povratka nekoliko elementa koje povezujemo s klasičnom idejom vjenčanice.

Trendi vjenčanice za 2022.

Svijet vjenčanja u 2022. godini obilježit će nove trendi vjenčanice koje će se istaknuti kao jedan od njegovih najsjajnijih najzanimljivijih dijelova. Za sve one buduće mlade koje traže odmak od klasičnog i tradicionalnog, bridal dizajneri i modni brendovi pripremili su nekoliko odličnih trendova. Mini dužina ponovno će biti popularna alternativa klasičnoj dugoj vjenčanici, dok će dodatak boje ponuditi odmak od predvidljivog izbora bijele vjenčanice. Efektne vjenčanice s naglaskom na volumen te vjenčanice koje to zapravo nisu, poput jednostavnih slip ili košulja-haljina u bijeloj boji bit će savršeni izbor za one najodvažnije. Buduće mladenke koje traže romantiku, ali s modernim pomakom svoje će favorite pronaći u haljinama s podignutim okovratnikom te u velikom povratku čipke među najpoželjnije trendove u svijetu vjenčanica. Osim savršenih modela za sve mladenke koje traže novo izdanje klasike i one koje traže potpuni odmak od klasike, bridal kolekcije u 2022. godini donose i neodoljivo jednostavne, ali istovremeno vrlo posebne modele vjenčanica za sve ljubiteljice minimalizma.

Pogled na trendi vjenčanice koje će obilježiti 2022. godinu donosimo u nastavku, a u budućim Journal Wedding izdanjima otkrit ćemo vam i kolekcije u kojima možete pronaći najljepše vjenčanice ove godine!

Jednostavnost minimalizma

Mini dužina

Učitati još
Zatvori