Jedinstveni način da nosite ‘nešto plavo’ na svom vjenčanju

Jedinstveni način da nosite ‘nešto
plavo’ na svom vjenčanju

I Do weddings plava mašnica vjenčanica

Zagrebački salon vjenčanica ‘I Do weddings’ ima sjajne načine kako mladenkama ponuditi nezaboravno iskustvo pronalaska vjenčanice, a njihova najnovija ideja nas je oduševila!

Mladenke će odsada na unutrašnjosti vjenčanice koju kupe ili iznajme, dobiti sitan ušiveni detalj plave mašnice koji će na njihovom bridal looku prestavljati ‘nešto plavo’. Ovaj stari običaj nošenja plave boje na dan vjenčanja potječe još iz viktorijanskog vremena, a većina mladenki uživa u ovakvim tradicionalnim dodacima koji pružaju osobno zadovoljstvo.   

I Do weddings plava mašnica vjenčanica

Plava mašnica koja će vaš poseban dan učniti još posebnijim

Vlasnica salona Jasna Matok kaže kako je do ove ideje došla kroz osluškivanje mladenki i njihove ljubavi prema detaljima koji upotpunjuju vjenčani izgled, te poštivanja tradicije i starih običaja. ”Stalno tražimo načine kako mladenkama ponuditi nešto više u cjelokupnom iskustvu pronalaska vjenčanice, te smo uvođenjem ovog slatkog dodatka uspjele postići to da se svaka mladenka osjeća kao u filmu.” 

I Do weddings plava mašnica vjenčanica

Mladenke koje kupe vjenčanicu, ovaj lijepi dodatak sačuvat će zajedno s vjenčanicom, dok će mladenke koje se odluče na najam, mašnicu iz vjenčanice zadržati kao lijepo upakiranu uspomenu koja će ih sjećati na čaroban dan njihovog vjenčanja. Naravno, plavi detalj može biti i vidljiv, pa se tako u salonu nudi i opcija postavljanja mašnice na vanjski dio vjenčanice.

Bilo da želite plavu mašnicu sačuvati za sebe kao vašu malu tajnu, ili ju ponosno pokazati kao dio vjenčanog looka, stručan ‘I Do wedinngs’ team bit će podrška svim mladenkama u ispunjenju njihovih snova.

I Do weddings plava mašnica vjenčanica

Foto: I Do weddings

Učitati još
Zatvori