Čipka, til i svila u novoj, romantičnoj kolekciji vjenčanica s potpisom Sandre Haddad

Čipka, til i svila u novoj, romantičnoj kolekciji vjenčanica s potpisom Sandre Haddad

Sandra Haddad

Svaka nova kampanja dizajnerice Sandre Haddad pod nazivom Vjerujete li u vile? sanjiva je i romantična bajka koju s nestrpljenjem iščekujemo jer donosi čarobnu kolekciju vilinskih vjenčanica u koje se lako zaljubiti na prvi pogled. Kreirane za vječne romantičarke, lepršave i lagane vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke. Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile, ove vilinske vjenčanice naglašavaju ženstvenu gracioznost onih koje ih nose. Modeli A kroja s korzetom kao gornjim dijelom naglasit će struk, podignuti grudi i otkriti ramena. Osobita pažnja posvećena je prepoznatljivim cvjetnim detaljima ručno apliciranima na vjenčanice.

Nova kolekcija Vjerujete li u vile?

Sandra Haddad

Uz tradicionalno bijelu, proljeće 2020. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca kao i sve popularnija boja pudera. Silueta je ženstvena, a kolekciju odlikuje snažan osjećaj nesputanosti, lakoće i prozračnosti. Sama dizajnerica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita.

Sandra Haddad
Sandra Haddad
Sandra Haddad

Posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći nesputano plesati cijelu večer. Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je unaprijed rezervirati termin za isprobavanje, a sama dizajnerica svojim savjetima svaki put će vam pomoći da odaberete vjenčanicu koja savršeno odgovara ne samo vašoj silueti već i osobnosti, tipu i mjestu vjenčanja.

Sandra Haddad

Ipak dizajnerica kaže da je kod odabira vjenčanice najvažnije da vas već sama pomisao na nju čini sretnom. Za više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji posjetite njenu službenu Web, Facebook i Instagram stranicu.

Sandra Haddad

Foto: Marija Laća
Model: Darija Walter
Make up: Nikolina Gega

Učitati još
Zatvori