Romantična kolekcija najdivnijih i najposebnijih vjenčanica

Romantična kolekcija najdivnijih i
najposebnijih vjenčanica

Prvi dani 2019. godine najavili su početak nove sezone tuluma, slavlja i svečanosti među kojima će se vjenčanja još jednom istaknuti kao najposebnije prilike koje donose dvanaest novih mjeseci ispred nas. Bez obzira hoćete li biti gost na vjenčanju (ili čak nekoliko njih) ili ste baš 2019. godinu odabrali za svoj poseban dan, vjenčanja su jedna od posebnih prilika koja će novu godinu učiniti nezaboravnom. Iako donedavno rezervirana za one tople i sunčane proljetne i ljetne dane, vjenčanja će u 2019. u baš svakom mjesecu i svakom godišnjem dobu pronaći romantičnu i čarobnu atmosferu kao stvorenu za ono veliko Da! i jedan od najboljih provoda u životu.

Od jednostavnih i intimnih do velikih i raskošnih, vjenčanja su jedan od onih najposebnijih i nezaboravnih dana koji za svaku mladenku započinje mnogo prije – s odabirom savršene vjenčanice.

Ako tražite romantičnu i modernu, jednostavnu i posebnu vjenčanicu koja će vas osvojiti na prvi pogled i u kojoj ćete sve ostaviti bez daha, Markarian je brend koji ćete htjeti upoznati. 

UPOZNAJTE MARKARIAN – BREND POSVEĆEN KREIRANJU NAJPOSEBNIJE ODJEVNIH KOMADA

S početkom na veličanstvenom zvjezdanom noćnom nebu, Markarian je luksuzni brend ženske odjeće koji čaroliju zviježđa krije ne samo u svom imenu, već i utkanu u baš svaku kreaciju s potpisom dizajnerice Alexandre O’Neill. Svoju ljubav prema kozmosu i romantizmom inspiriranim nebom Alexandra je spojila s jednostavnim, klasičnim i vječnim krojevima te modernom gracioznošću kako bih dobila kombinaciju koja stvara one najposebnije odjevne komade za kojima nećemo posezati svakodnevno, već ćemo ih čuvati za posebne prilike kada se želimo osjećati nezaustavljivo i kada želimo izgledati bolje no ikad. Jedna od njih bez sumnje je i vjenčanje – prilika toliko posebna da joj je Alexandra posvetila zasebnu bridal liniju unutar brenda Markarian.

VJENČANICE KOJE OSVAJAJU NA PRVI POGLED

Od elegantnih midi modela koji osvajaju spojem retro glamura i suzdržanosti do raskošnih vjenčanica od najfinije čipke i voluminoznih vjenčanice s modernim pomakom, Markarian vjenčanice stvorene su za modernu mladenku koja traži elegantan izgled unutar moderne forme, s romantičnim pomakom i wow efektom. U nijansama bijele boje i s detaljima koji podižu njihove jednostavne siluete, ali i ističu one najzavodljivije i najelegantnije dijelove ženskog tijela poput struka, ramena i leđa, vjenčanice s potpisom brend Markarian su romantičan i eteričan izbor koji će vaš veliki dan učiniti još boljim i uvijek ostati poseban podsjetnik na taj nezaboravni trenutak.

Svi modeli proizvedeni su od najfinijih i najraskošnijih materijala u New Yorku što brend Markarian i njegovu dizajnericu Alexandru O’Neill ističe kao velike zagovaratelje vještine i talenta iza stvaranja besprijekornih silueta i krojeva koji odjevne predmete odnose na novu razinu i izjednačavaju s umjetnošću. Više o brendu možete saznati na markarian-nyc.com, a njegovu divnu aktualnu bridal kolekciju otkrijte u nastavku.

Foto: Markarian

Učitati još
Zatvori