Romantična lokacija u centru Zagreba, idealna za manja i intimna vjenčanja

Romantična lokacija u centru Zagreba,
idealna za manja i intimna vjenčanja

U potrazi ste za čarobnom lokacijom za vaš dan iz snova u srcu Zagreba? Našli smo idealno mjesto za vas. Restoran Vinodol nudi romantičan ambijent pod starim svodovima i lukovima tipičan za zagrebačku arhitekturu koji u kombinaciji s ekskluzivnim Cvit Happens cvjetnim dekoracijama naprosto oduzima dah.

Restoran Vinodol smješten je u Teslinoj 10, u samom srcu Zagreba, okružen je ugodnim zelenilom prostrane vanjske terase i toplim interijerom. Ovaj restoran je prva destinacija kada su u pitanju tradicionalni specijaliteti kontinentalne i mediteranske kuhinje te iste s ponosom sprema na moderan i jedinstven način. Za svoje bogato kulinarsko iskustvo, profesionalnost i tradiciju je više puta proglašen za jednim od najboljih restorana u Hrvatskoj.

NAUČI REĆI NE – ključ sreće u „novom normalnom“

Prijašnjih godina bi se neka polu-poznanica i mogla naći na vašoj listi gostiju jer ste se bojali mogućih neugodnjaka ako je sretnete u šetnji gradom. Također, tu je i vječna dilema s kolegama s posla. Moramo biti realni i priznati da ne želimo baš svaku osobu iz ureda na svom vjenčanju, no često je komplicirano nekome reći da nije pozvan. Danas, „zahvaljujući“ novom normalnom na listi uzvanika nalaze se samo najbliži gosti. Nema više mjesta za poznanike, što možda i nije tako strašno! Restoran Vinodol ima mogućnost potpune intime u privatnom salonu, koji će biti idealan za intimnu proslavu vaše ljubavi.

PAMPASI NISU REZERVIRANI SAMO ZA BOHO VJENČANJA

Iako vlada uvriježeno mišljenje da je pampas trava rezervirana samo za boho stil, Cvit Happens tim pokazao je kako uz pravi odabir boja i materijala ova omiljena biljka može uplivati i u romantičnu rapsodiju s daškom glamura.

Viseći cvjetni aranžmani su apsolutni hit među mladencima ove sezone. Stoga je glavni Cvit dizajner odlučio kombinirati ruže i orhideje s pampasima. Rezultat je bajkovita konstrukcija koja svojom teksturom i razigranošću savršeno povezuje prostor iznad glavnog stola i plesnog podija.

JESU LI ORHIDEJE NOVI MUST HAVE NA VJENČANJIMA?

Izbor između više od 30 tisuća vrsta orhideja, sigurno će vam biti dovoljan da ih ukomponirate u baš svaki stil vjenčanja.

U Vinodolu je svoje mjesto pronašla na glavnom stol, gdje je svojom zavodljivošću unijela dozu profinjenosti i glamura. Uz kraljicu cvijeća, kako je često zovu cvjećari, lijepo su se uklopili dekorativni predmeti poput svijećnjaka i vaza. Romantične puderaste ruže i dalije zaokružile su ovu neodoljivu dizajnersku priču.

Vjenčani buket kreiran je u istom stilskom izričaju s posebnim akcentom na asimetričnost. Ljupko, mladenački i luksuzno. Mi smo ostali bez daha, a vi?

FOTOGRAF: Kušec photography

FOTOGRAF – HRANA: Maja Danica Pećanić

LOKACIJA: Restoran Vinodol

CVJETNI DIZAJN: Cvit Happens

Učitati još
Zatvori