Imanje nadomak Zagreba za savršeno vjenčanje na otvorenom

Imanje nadomak Zagreba za savršeno
vjenčanje na otvorenom

Igor Sitar

Potraga za idealnom lokacijom na kojoj ćete izreći sudbonosno da jednako je zahtjevna kao i sama organizacija vjenčanja. Svaka mladenka (a i mladoženja) želi da joj taj dan bude savršen i baš onakav kakav je oduvijek zamišljala. Organizacija vjenčanja obično počinje onda kad pronađete to savršeno mjesto na kojem ćete u krugu svojih najmilijih, obitelji i prijatelja proslaviti svoj dan baš onako kako ste zamislili. Jedno takvo mjesto, potpuno odvojeno od gradske buke i okruženo prekrasnom prirodom, zelenilom, drvećem i konjima, možete pronaći samo 15-ak minuta od centra Zagreba.

Vjenčanje u prirodi pod zvjezdanim nebom

Riječ je o Ranchu Kurilovec, obiteljskom imanju koje se prostire na 55.000 m2 i predstavlja savršenu lokaciju za vjenčanje iz snova. Prostor koji je izgrađen u rustikalnom stilu odlično se uklapa u priču ležernih vjenčanja na otvorenom, gdje okruženi konjima i prirodom možete proslaviti svoje vjenčanje pod zvjezdanim nebom.

Benedetto Lee

Naime, Ranch Kurilovec specifičan je po tome što se vjenčanja ovdje mogu održavati na otvorenom cijelu noć, naravno, ukoliko to vremenske prilike dopuštaju. U slučaju kiše nema očajavanja jer je mladencima na raspolaganju rustikalno uređena hala koja može primiti do 240 gostiju.

Ako maštate o opuštenom i ležernom vjenčanju u vintage, boho ili country stilu i želite pobjeći od klasičnih svadbenih sala, Ranch Kurilovec će vas oboriti s nogu!

Zlatko Lugarić Photography
Barbara Tursan Mišić
Benedetto Lee
Benedetto Lee

Za osnovno uređenje prostora pobrinut će se oni, a to uključuje postavljanje stolova, stolica, barskih stolova, ukrasnih bačvi te string lampice, LED zavjese, baldahine i sav ostali ukrasni namještaj koji imaju na raspolaganju, a za sve ostalo možete angažirati profesionalne dekoratere ili prostor urediti sami. 

Za hranu u kojoj ćete vi i vaši gosti uživati tijekom cijele večeri brinu se Zvona catering, ekskluzivni partner Rancha Kurilovec. Osim svadbe, bitno je naglasiti da na imanju možete organizirati i ceremoniju vjenčanja, i to na prekrasnoj aleji oraha.

Zlatko Lugarić Photography
Igor Sitar

Mjesto za sve vrste druženja i proslava

Ranch Kurilovec odličan je izbor i za rođendane te sve ostale vrste zabava i proslava. Ovdje možete organizirati i poslovna druženja te prezentacije, ako želite nešto malo drugačije i opuštenije od klasičnih hotelskih prezentacijskih dvorana. Predivna okolna priroda ukrašena konjima, ovcama, psima i svime ostalim što čini jedan pravi ranč sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Igor Sitar

Sve dodatne informacije o Ranchu Kurilovec možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Foto: Igor Sitar, Benedetto Lee, Zlatko Lugarić Photography, Barbara Tursan Mišić

Dekoracije na fotografijama: Little Bi Wedding

Učitati još
Zatvori