Jedno jednostavno, a lijepo vjenčanje kojeg mladenci i dalje prepričavaju s prijateljima

Jedno jednostavno, a lijepo vjenčanje kojeg mladenci i dalje prepričavaju s prijateljima

Dorin Lucija i Oliver Zelenika su Puležanka i Zagrepčanin koji su se nedavno vjenčali nakon nekoliko godina veze. Njihova je priča vrlo jednostavna: Nakon pet godina veze odlučili smo se vjenčati i voljeti zauvijek! Dorin je 25-godišnja digital menadžerica i blogerica, dok je 26-godišnji Oliver profesionalni nogometaš, a ispričali su nam kako je izgledao njihov poseban dan. Odlučili su se za pre-wedding fotografiranje te su kao lokaciju za to posebno snimanje odabrali Opatiju. Pobjegli su na more s prijateljima, malo se opustili i uživali, a fotografije potpisuje Vlado Cvirn iz @cvirnweddings. Dorin kaže kako je opatijska rivijera bila savršena kulisa za njihove romantične fotografije.

Nosila sam predivnu, elegantnu i nježnu vjenčanicu s potpisom Ivana Alduka, a njegove kreacije i inače obožavam! Frizuru sam radila u Ruža Institut Kerastase, a zajedničkim smo dogovorom izabrali romantične valove koji su se divno uklopili uz haljinu. Make up sam radila sama jer sam tako najsigurnija, priča Dorin uz smijeh te dodaje da je usne odlučila istaknuti omiljenom Armany Beauty tamnom ciklama nijansom, dok je oči naglasila nude tonovima, tušem i maskarom. Dva opatijska dana bila su ispunjena smijehom, a upravo im je to trebalo pred samo vjenčanje koje je uslijedilo nekoliko dana kasnije.

S pripremama za svadbu započeli su prošlog ljeta, čim su se zaručili, a inspiraciju je crpila svugdje oko sebe – kaže kako je već imala sve zamišljeno u glavi, a i ona i Oliver su znali da će im to biti najljepši dan u životu! Svadba se održala u Corberonu, a taj im je resort bio prvi i jedini izbor pa ih je jako razveselila vijest da imaju slobodan termin na datum kad su i sami planirali svadbu:

Oduvijek smo zamišljali vjenčanje u prirodi, dalje od grada te nismo željeli svadbu u sali hotela i slično pa se wedding resort Corberon ispostavio kao savršen izbor. Za kompletnu dekoraciju pobrinuo se tim iz JS Ateliera, a prema našim željama napravili su prekrasnu priču. Zaželjeli smo puno zelenila i romantično cvijeće u burgundi i prljavo bijeloj boji u kombinaciji sa zlatnim detaljima. Bilo je bajkovito!

Posebnu su pozornost ukrale zahvalnice. Dorin je odmah znala da ne želi darivati bilo što, već se odlučila za omiljene personalizirane i ručno rađene svijeće s mirisom sandalovine, brenda Svijeće Vatovac.

Cijelo je vjenčanje bilo, kako sami kažu, iznad svih očekivanja, a plesni je podij bio pun čitavu noć. Dorin kaže da su joj svi govorili da će joj taj dan proletjeti te da neće stići ništa ni jesti ni piti, no uživala je u svakoj sekundi, a čak je i od svakog jela probala barem zalogaj!

[blockquote] To je naš dan iz snova kojeg još uvijek prepričavamo s frendovima! [/blockquote]

Savršenu haljinu za svoj savršen dan pronašla je u prvom salonu u koji je ušla, a čak se zaljubila u prvu vjenčanicu koju je isprobala. Dorin govori da je znala odavno što želi: vječanica je trebala biti jednostavna, a istovremeno glamurozna, bez šljokica, kamenčića, perlica i čipke!

Royal Bride tim bio je odličan, vjenčanica je šivana potpuno nova, po mojim mjerama jer sam se odlučila na kupnju, stoga sam htjela da je nitko prije mene ne nosi. Suprug je također kupio elegantan, crni smoking u Royal Black salonu. S obzirom na to da je moja vjenčanica bila bez ikakvih uzoraka i dodataka, odlučila sam se za glamuroznu punđu koju sam radila u Ruža Institutu Kerastase te smo ju “začinili” ukrasnim češljićem s decentnim kristalićima. Ondje sam napravila i mani-pedi, trajni lak u nježnoj mlječnoj nijansi. Za šminku se pobrinula Ines Krajnović, prava je profesionalka. Rijetko kada se nekom drugom dajem u ruke za make up ali ona ga je napravila baš onako kako sam zamislila, opisuje Dorin.

Prije vjenčanja, njezina kuma, sestra i najbolje frendice organizirale su djevojačku bez njezinog znanja:

Djevojačku sam provela u krugu svojih najdražih žena. Najbitnije nam je bilo da se dobro zabavimo, a cure su me iznenadile i rasplakale koliko su genijalne. Da zaključim, bilo je puno plesanja i pjevanja do jutra!

@dorinlucissima

Foto: Instagram (@dorinlucissima), Vlado Cvirn (@cvirnweddings)

Preporuka

Zatvori