Odijela koja su savršeno krojena za proljetno vjenčanje

Odijela koja su savršeno krojena za
proljetno vjenčanje

S dolaskom proljeća službeno počinje i sezona vjenčanja. Topli i sunčani proljetni dani vrijeme su u koje će mnogi parovi poželjeti smjestiti svoj veliki dan zbog čega se u našim kalendarima već nalazi nekoliko zabilježenih dana rezerviranih za vjenčanja naših najdražih. Bilo da se radi o vjenčanju vaših bližnjih osoba ili pak kolega, svako vjenčanje tražit će u vašem ormaru jedan svečani look u kojem ćete se osjećati i izgledati odlično.

Savršen odgovor na potragu za svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje donijele su proljetne kolekcije modnih kuća. Iako je haljina vječni klasik i svojevrsna go-to opcija za svaku vjenčanu prigodu, ove godine posebno su se istaknula odijela. Osim odijela u neutralnim bojama, koja su idealna za svaku prigodu, posebno su se istaknula odijela u boji i odijela s uzorcima.

Efektna odijela koja su idealna za proljetno vjenčanje

Kada govorimo o odijelima, najefektnija su ona koja dolaze u raznim bojama i uzorcima. Trend pastelnih boja nježan je i romantičan trend koji se svake godine vraća. No, u zadnje vrijeme vidimo sve veći trend neonskih boja koje prodiru u svaku modnu sferu našeg života. Neonske boje ističu se kao it boje sezone, a idealna su opcija koja može upotpuniti i podići vaš svaki outfit. Ukoliko ove sezone u svome kalendaru imate planirano vjenčanje, donosimo vam inspiraciju za savršeno odijelo. Od high streeta do high enda, izbor najdivnijih odijela iz aktualnih kolekcija poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova donosimo u nastavku.

Odijela s uzorcima

Mona
Dries Van Noten
Vivienne Westwood
Zara
H&M
Mango
Acne Studios
Vivienne Westwood

Odijela u efektnim bojama

Eudon Choi
Mango
Cristopher John Rogers
Joseph
Zara
Jonathan Simkhai

Odijela u neutralnim bojama

Vivienne Westwood
Zara
Mona
H&M
H&M
Zara
Jonathan Simkhai
Zara

Foto: Zara, Mango, Farfetch, My Theresa, Net-a-Porter, Mona, Vivienne Westwood

Učitati još
Zatvori