Donosimo vam mini vodič za odabir idealnog nakita za vjenčanje
Donosimo vam mini vodič za odabir idealnog nakita za vjenčanje

Donosimo vam mini vodič za odabir
idealnog nakita za vjenčanje

Kao jedan od najposebnijih dana u našim životima ističe se dan vjenčanja. Svjedoci smo kako se trendovi u svijetu vjenčanja mijenjaju iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, no jedan detalj uvijek ostaje isti – svaka mladenka želi se osjećati i izgledati fantastično. Wedding look svake mladenke u potpunosti je jedinstven i personaliziran njenim stilom. Iako je odabir vjenčanice važan, neizostavni su i modni detalji koji će upotpuniti look svake mladenke. No, ponekad odabir modnih detalja može biti teži od odabira same vjenčanice. Upravo zbog toga, za vas smo kreirali mini vodič odabira idealnog nakita za vaš poseban dan.

Kako odabrati idealan nakit za vaš poseban dan?

Vjenčanica nije nešto što nosite svaki dan, ali je velika vjerojatnost da određenu vrstu nakita nosite svakodnevno. Samim time znate što za vas funkcionira i u čemu se osjećate samopouzdano – upravo to je vaša početna nit vodilja. Za vaš poseban dan odaberite komade nakita koje inače nosite i koji će vam koristiti i poslije vjenčanja. Odnosno, ako nikada ne nosite naušnice, ne koristite dan vjenčanja kao idealan dan za izlazak iz komfor zone. Umjesto toga izaberite modne detalje u kojima se osjećate najbolje i nadogradite ih.

Svijet vjenčanja sigurno nije imun na trendove i nije sramota prihvatiti one koji zaista odgovaraju vašem stilu. Ipak, ne posežite za onim trenovima koji ne odgovaraju vašem stilu. Važnije je donositi odluke na temelju osobnog stila i sentimentalnih razloga – na taj način se možete osvrnuti i reći da su vam ovi modni detalji stvarno nešto značili, a ne da ste vidjeli nekoga na Pinterestu pa ste i vi odlučili posegnuti za istim nakitom.

Vaš vjenčani nakit trebao bi djelovati kao naglasak vašoj vjenčanici, nikada ne smije nadjačati vašu haljinu. Stoga je odabir prave veličine nakita ključan. Ne birajte nakit koji je premali i koji ostaje neprimjetan. Ako je vaša vjenčanica raskošna, vaš bi nakit tada trebao biti suptilan, ali ne i nevidljiv. Ako je vaša haljina jednostavna, preporučuje se da u ovom slučaju ne pretjerate s komadima nakita. Ponekad će samo jedna ogrlica koja ističe ostatak vaše odjeće i pristaje uz vaše naušnice i prstenje izgledati idealno.

U svakom slučaju, glavna nit vodilja za odabir idealnog nakita za vaš dan vjenčanja jest ta da ostanete vjerni sebi. Izaberite nakit u kojem ćete se osjećati fantastično i koji ćete zauvijek moći nositi. Ne vodite se pretjerano trendovima i zapamtite da je manje uvijek više.

Učitati još
Zatvori