5 najvećih trendova koji će obilježiti svijet vjenčanja u 2022.

5 najvećih trendova koji će obilježiti
svijet vjenčanja u 2022.

Sezona vjenčanja nikad ne prestaje, ali svaka nova godina ističe nove trendove koji svako vjenčanje čini uzbudljivim i posebnim. Wedding trendovi obuhvaćaju sve od broja uzvanika, lokacije i uređenja prostora do zaručničkog i vjenčanog prstenja, vjenčanice, cipela i make upa. 2021. godinu obilježila su micro vjenčanja, impresivne lokacije i nepretenciozna romantika kada je riječ o uređenju prostora, jednostavno i klasično vjenčano prstenje i vjenčanice koje su odmakle od klasike.

Kada govorimo o vjenčanjima, iza nas su dvije komplicirane godine koje su obilježile neprestane promjene epidemiološke situacije i pravila koja su ih pratila. 2022. godina, čini se, donosi bolje situaciju zbog čega su mnogi parovi upravo 2022. godinu odabrali za svoj veliki dan.

Kako će izgledati vjenčanja u 2022. godini i koji će ih wedding trendovi obilježiti?

Wedding trendovi koji će obilježiti 2022.

Wedding trendovi za 2022. donose odmak i od trendova koji su obilježili posljednje dvije godine i od tradicionalnih vjenčanja. Odmak od tradicionalnog zajednički je nazivnik koji najbolje opisuje trendove koje u svijetu vjenčanje donosi 2022. godina, a koji ćemo pronaći u neočekivanoj lokaciji, zanimljivom dekori i meniju, vjenčanom prstenju i vjenčanom looku. Odmak od trenda micro vjenčanja koji je obilježio posljednje dvije godine donosi želja za dobrih provodom. Umjesto tradicionalne proslave ili intimne večere, mnogi parovi svojim će gostima pripremiti nezaboravan tulum. Jednostavno vjenčano prstenje zamijenit će dva različita prstena. Umjesto tankog prstenja, parovi će sve češće birati dva različita prstena koji odgovaraju njihovim željama i karakteru, a koji će, iako različiti, za njih nositi istu poruku. Šareni dekor još jedna je od veliki promjena u svijetu vjenčanja. Nježne bež tonove ove će godine zamijeniti vibrantni tonovi i šarmantni detalji koji će vaše vjenčanje učiniti još posebnijim i zabavnijim. Posljednji trend koji će obilježiti svijet vjenčanja u 2022. su destination weddings. Povratak vjenčanje mnoge će potaknuti da svoje vjenčanje organiziraju na svojoj lokaciji iz snova – gdje god ona bila.

Pogled na najveće wedding trendove za 2022. donosimo u nastavku!

Odmak od tradicionalnog

Vjenčano prstenje

Učitati još
Zatvori