Ovo će biti najveći trend u svijetu vjenčanja sljedeće godine

Ovo će biti najveći trend u svijetu
vjenčanja sljedeće godine

Iz godine u godinu, trendovi u svijetu vjenčanja neprestano se mijenjaju. Od male i intimne ceremonije do velikih vjenčanja, od jednostavnosti minimalizma do boho eteričnosti, svijet vjenčanja raskošan je, raznolik i svakom paru nudi sve što mu treba za njihov dan iz snova. Ono što svako vjenčanje čini posebnim i drugačijim su one male stvari i detalji iza kojih se uvijek krije posebno značenje. Jedan od najvažnijih i najposebnijih detalja na svakom vjenčanju je vjenčano prstenje.

Upravo se vjenčano prstenje krije u središtu novog wedding trenda koji će obilježiti 2022. godinu.

Wedding trend koji će obilježiti 2022.

Tradicionalno vjenčano prstenje jednostavno je i bez istaknutih detalja, jednakog dizajna i oblika i za nju i za njega. Ipak, u posljednje vrijeme mladenci sve češće biraju vjenčano prstenje koje ima zajedničkih točaka poput debljine prstena i boje zlata, ali je zapravo različito. Sljedeće godine taj će trend dosegnuti svoj vrhunac. I dok će mladenci ostati vjerni jednostavnosti tankog prstena bez detalja, mladenke će ga zamijeniti s nešto raskošnijim modeli koji se ističu elegantnim dizajnom i sjajem dijamanata.

Najljepše vjenčano prstenje koje će poseban dan učiniti još posebnijim

Priča o novom wedding trendu postaje još raskošnija i posebnija kada vjenčano prstenje krasi Chamuet potpis. Nakit kultne francuske draguljarske kuće Chaumet je vječno privlačan i jednako popularan danas kao i prije 240 godina kada je započela njegova priča. Osnivač Chaumeta, Marie Etienne Nitot, bio je službeni draguljar Napoléona i Joséphine Bonaparte kojom je inspirirana i divna kolekcija prstenja.

Kolekcija Joséphine je inspirirana caricom Joséphine Bonaparte, a prstenje iz kolekcije imitira izgled njezinih raskošnih tijara. Gracizno i elegantno, Damiani prstenje iz Joséphine kolekcije je upravo onaj detalj koji će svako vječanje i uspomenu na njega učiniti još posebnijom.

Najposebnije vjenčano prstenje iz Chamuet Joséphine kolekcije ekskluzivno možete pronaći u prestižnom butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7, a neke od najljepših modela izdvojili smo u nastavku!

Chaumet Joséphine Aube Printanière prsten
Chaumet Joséphine Amour d’Aigrette prsten
Chaumet Joséphine Éclat d’Éternité prsten
Chaumet Joséphine Amour d’Aigrette prsten
Chaumet Joséphine Aube Printanière prsten

Foto: Pexels, Chamuet

Učitati još
Zatvori