Mini kolekcija vjenčanica s Etna Maar potpisom

Mini kolekcija vjenčanica s
Etna Maar potpisom

Ratovi, poplave, potresi – ljubav nikada ništa nije moglo zaustaviti pa neće niti pandemija virusa koja nam već mjesecima mijenja život. Svi oni zaljubljeni koji su planirali vjenčanje i u ovim kompliciranim vremenima će pronaći načina da ostvare svoju nakanu. Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Etna Maar mini kolekcija vjenčanica

“U ljetnim kolekcijama Etna Maar uvijek ima i bijelih komada koje ponekad posluže i kao vjenčanice , osim njih dizajnirala sam i dvije unikatne vjenčanice od svile, što su moj prvi korak  za  dopunu asortimana u budućnosti. One će se isključivo raditi prema  dogovoru sa  budućim mladenkama što će ovisiti o željama klijentica i stilu vjenčanja” – kaže Anrijana Subotić Pjajčik.

U suradnji sa Sunčanom Jozić Lučić kao fotografkinjom i makeup artisticom i kreativnom agencijom Gugabaga snimljena je  pomalo apokaliptičnu serija fotografija, a u ulozi modela uspješno je debitirala Andrijanina kćer Irina.

“I do” maske možete kupiti u Ilici 82 ili na web shopu www.etnamaar.com.

Foto: Sunčana Jozić Lučić

Učitati još
Zatvori