Dizajneri koji će vas oduševiti – pogledajte njihove najljepše minimalističke vjenčanice
Dizajneri koji će vas oduševiti – pogledajte njihove najljepše minimalističke vjenčanice

Dizajneri koji će vas oduševiti – pogledajte njihove najljepše minimalističke vjenčanice

U mjesecu smo koji je idealan i čest odabir najvažnijeg dana u životu – vjenčanja. Ako je rujan 2022. vaš mjesec u kojem uplovljavate u bračnu luku, pretpostavljamo da ste svoju vjenčanicu već davno odabrale te da vas ista spremna čeka u ormaru. Ipak, za vas koje svoj dan tek planirate i u potrazi ste za idealnom haljinom, reći ćemo vam da ste na pravom mjestu. Za vas smo prekopale internet, proučile najbolje svjetske dizajnere te izvadile najljepše minimalističke vjenčanice u kojima ćete možda i vi izreći svoje „da“.

Minimalističke vjenčanice koje su nas oduševile

Neka podigne ruku ona koja od malih nogu nije sanjala o svom vjenčanju! I tako, dok neke još sanjaju, nekima se snovi pretvaraju u javu. Pripreme za emotivan dan pun ljubavi su tu. Najvažniji dio tog dana upravo je odabir vjenčanice. Iako se većina redakcije nije još našla u toj situaciji, vjerujemo da je to vrlo poseban i emotivan čin koji zahtijeva analizu i vrijeme. Netko od nas vrlo je odlučan što želi, a nekome je potrebno da ima što veći uvid u različite modele i dizajnere vjenčanica kako bi bio bliži svojoj viziji. Nismo toga ni bile svjesne, ali svijet vjenčanica je jedan potpuno svoj svijet u kojeg treba uroniti. U ovom oceanu silan je izbor dizajnera za koje možda nikada niste ni čuli, a iznenadili biste se koliko prekrasne komade rade.

 

Kratka ili duga, klasična ili otkačena, princess ili ravnog kroja. S mašnama, čipkom, aplikacijama ili tilom. Otvorenih leđa ili dubokog dekoltea, pokrivenih ili otkrivenih ramena. Svaka je haljina posebna na svoj način. Pa iako nismo sve u potpunosti sigurne kakvu točno bismo izabrale, ono što znamo je da uvijek biramo minimalizam. Elegancija bez previše dodataka naša je stvar. Kako i sama poslovica kaže – manje je više. To su shvatili i dizajneri u posljednje vrijeme. Prepoznali su želje mladenki koje sve više traže jednostavnije vjenčanice u kojima će se osjećati posebno.

Izbor najljepših bio je vrlo težak. Bez obzira na to izdvojili smo one vjenčanice koje su nas najviše ostavile bez teksta. O kojim vjenčanicama je riječ, otkrijte u nastavku. Ono što ćemo vam otkriti je da ćete uz ovaj izbor sigurno poželjeti stati pred oltar.

LUNA BEA
Gudnitz Copenhagen
Dana Harel
Dana Harel
Galia Lahav
Galia Lahav
Zuhair Murad
Costarellos
L'eto Bridal
L'eto Bridal
Elie Saab
Vera Wang
Vera Wang
Vera Wang
Vera Wang
Vera Wang
L'eto Bridal
Ashi Studio
Nordeen Bridal
Suzanne Harward
Emilia Wickstead
Galvan London
Galvan London

Foto: Gudnitz, Galia Lahav, L’eto, Costarellos, Elie Saab, Vera Wang, Nordeen, Suzanne Harward, Emilia Wickstead, Galvan London, Dana Harel, Ashi Studio, Zuhair Murad, Luna Bea, Cecilie Bahnsen, Instagram

Učitati još
Zatvori