Dizajneri koji će vas oduševiti – pogledajte njihove najljepše minimalističke vjenčanice
Dizajneri koji će vas oduševiti – pogledajte njihove najljepše minimalističke vjenčanice

Dizajneri koji će vas oduševiti – pogledajte njihove najljepše minimalističke vjenčanice

U mjesecu smo koji je idealan i čest odabir najvažnijeg dana u životu – vjenčanja. Ako je rujan 2022. vaš mjesec u kojem uplovljavate u bračnu luku, pretpostavljamo da ste svoju vjenčanicu već davno odabrale te da vas ista spremna čeka u ormaru. Ipak, za vas koje svoj dan tek planirate i u potrazi ste za idealnom haljinom, reći ćemo vam da ste na pravom mjestu. Za vas smo prekopale internet, proučile najbolje svjetske dizajnere te izvadile najljepše minimalističke vjenčanice u kojima ćete možda i vi izreći svoje „da“.

Minimalističke vjenčanice koje su nas oduševile

Neka podigne ruku ona koja od malih nogu nije sanjala o svom vjenčanju! I tako, dok neke još sanjaju, nekima se snovi pretvaraju u javu. Pripreme za emotivan dan pun ljubavi su tu. Najvažniji dio tog dana upravo je odabir vjenčanice. Iako se većina redakcije nije još našla u toj situaciji, vjerujemo da je to vrlo poseban i emotivan čin koji zahtijeva analizu i vrijeme. Netko od nas vrlo je odlučan što želi, a nekome je potrebno da ima što veći uvid u različite modele i dizajnere vjenčanica kako bi bio bliži svojoj viziji. Nismo toga ni bile svjesne, ali svijet vjenčanica je jedan potpuno svoj svijet u kojeg treba uroniti. U ovom oceanu silan je izbor dizajnera za koje možda nikada niste ni čuli, a iznenadili biste se koliko prekrasne komade rade.

 

Kratka ili duga, klasična ili otkačena, princess ili ravnog kroja. S mašnama, čipkom, aplikacijama ili tilom. Otvorenih leđa ili dubokog dekoltea, pokrivenih ili otkrivenih ramena. Svaka je haljina posebna na svoj način. Pa iako nismo sve u potpunosti sigurne kakvu točno bismo izabrale, ono što znamo je da uvijek biramo minimalizam. Elegancija bez previše dodataka naša je stvar. Kako i sama poslovica kaže – manje je više. To su shvatili i dizajneri u posljednje vrijeme. Prepoznali su želje mladenki koje sve više traže jednostavnije vjenčanice u kojima će se osjećati posebno.

Izbor najljepših bio je vrlo težak. Bez obzira na to izdvojili smo one vjenčanice koje su nas najviše ostavile bez teksta. O kojim vjenčanicama je riječ, otkrijte u nastavku. Ono što ćemo vam otkriti je da ćete uz ovaj izbor sigurno poželjeti stati pred oltar.

Foto: Gudnitz, Galia Lahav, L’eto, Costarellos, Elie Saab, Vera Wang, Nordeen, Suzanne Harward, Emilia Wickstead, Galvan London, Dana Harel, Ashi Studio, Zuhair Murad, Luna Bea, Cecilie Bahnsen, Instagram

Učitati još
Zatvori