Mini vjenčanica i ružičaste cipele za jako cool wedding kombinaciju

Mini vjenčanica i ružičaste cipele za
jako cool wedding kombinaciju

I ove godine, ljetna sezona donijela je sezonu vjenčanja. Ipak, trendovi vezani uz ljetna vjenčanja bitno su se promijenili. Velike proslave zamijenila su intimna micro vjenčanja, stresan dan transformirao se u onaj u kojem parovi zaista mogu uživati, a zastarjeli običaji i tradicije ostali su daleko iza nas.

Jedan detalj ipak je ostao isti – za većinu mladenki, vjenčanica se još uvijek nalazi na vrhu liste prioriteta. I kada je odabir savršene vjenčanice u pitanju, brojne mladenke odmaknule su se od klasičnih modela. Jedan od novih trendova koji se ove godine istaknuo su mini vjenčanice.

Mini vjenčanica za mini vjenčanje

Idealne za mala vjenčanja i za sve one koje traže alternativu dugoj bijeloj haljini, mini vjenčanice jedan su od najšarmantnijih trendova iz raskošnog svijeta vjenčanica. Jednu od najšarmantnijih mini vjenčanica ove je godine za svoje mini vjenčanje odabrala umjetnica Carmel Van Der Hoeven.

Iako u klasičnoj bijeloj boji i mini dužine, Carmelina vjenčanica s potpisom popularne dizajnerice vjenčanica Karen Walker izgledala je jako upečatljivo i raskošno. Za to su se pobrinuli efektni voluminozni rukavi i raskošna tekstura materijala, kombinacija koja je ovoj na prvi pogled jednostavnoj bijeloj mini haljini dale posebnost vjenčanica. Uz ne tako običan izbor vjenčanice, Carmel je odabrala i ne tako obične cipele – Mi Piaci mules model s block potpeticom i u baby ružičastoj boji.

Ovaj cool look za vjenčanje, Carmel je savršeno zaokružila minimalnim make upom, jednostavnim valovima u kosi i šarenim buketom u pastelnim tonovima.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori